Widok

sok a zdrowie

Czy w sokach jednodniowych jest dużo witamin ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie umie mi odpowiedzieć na to pytanie ??
no pewnie że mają !!! skoro są sokami tzw. jednodniowymi to nie ma w nich chemi jak w tych z kartonów ! bo nie rozumiem jak sok moze miec poł roku przydatność do spożycia :)
tez tak myślę - znacie te soki Cymes ??? moim zdaniem są obecnie najlepsze na rynku !
Jolka 100% racji – wymiatają konkurencje , no i maja chyba najwięcej smaków :)
mi najbardziej smakują Marwity :)
moja koleżanka pracowała przy takich sokach, i wiem że tylko marchewkowe są robione ze świeżej marchwi, inne z koncentratu. I mówiła że nie tylko w tej firmie co pracowała, ale że tak jest wszędzie.
więc jeśli naprawdę chcemy świeże soki - tylko marchewkowe!:)
Tu Was zaskoczę... nawet świeżo wyciśnięty sok z każdą minutą traci wartości więc najlepiej jest go wypić od razu a nie zostawiać na potem czy robić na jutro. Może i te soki mają witaminki ale nigdy nie będzie to to co sama sobie marchewkę z jabluszkiem w sokowirówce wyciśniesz...polecam, tanio, smacznie i zdrowo :)
ja sie boje skokow jedniodniowych gdyz mama mi zawsze mowila ze moge sie zatruc

Inne tematy z forum Zdrowie

Erekcja problem. Co robić? (9 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...

Co na poprawę libido u kobiety (5 odpowiedzi)

Pytam się w imię mojej żony. Wydaje mi się,ze totalnie straciła na mnie ochotę :( Dodam,że...

Naprawdę dobry Dom Seniora znacie? (12 odpowiedzi)

Szukam odpowiedniego miejsca a niestety w Gdańsku i okolicach nie znalazłam takiego domu, który...

do góry