Widok

sony eriscon c 902

co myslicie?
i czy mozna zablokowac w nim zeby ktos nie dzwonil i nie wysylal sms
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
telefon takiej opcji nie ma, żaden chyba nie ma. Z takim czymś idziesz do operatora :)
avila ma zeby nie dzwonili. galaxy to i to wiec inne tel tez niektore pow miec
Pierwsze słyszę :) ale człowiek całe życie się uczy :) tak czy siak, nawet jeśli nie ma tej opcji ( mam c902 i nie wydaje mi się by była taka możliwość) to u operatora zablokujesz numer :)
Na pewno możesz zablokować połączenia przychodzące od konkretnych osób z książki telefonicznej. Nie wiem czy blokada jest także na smsy.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jasne ze sony ericsony maja taka funkje . Wchodzisz w ustawienia/połączenia/zarządzanie połączeniami/akcept. połączenia wybierasz tylko z listy i tam do tej listy dodajesz numery od ktorych chesz dostawac polaczenia . Numery ktore nie beda na tej liscie nie beda mogly sie do ciebie dodzwonic. Taka funkcja byla w moim biednym SE takze w waszych nowszych tez na pewno sa :) Moja babcia miala bodajże samsunga ale nie pamietam modelu a tam z kolei wpisywala tylko numer od ktorego nie chce polaczen i po sprawie.
taka opcja to OFFLINE lub jak ktos woli TRYB SAMOLOTOWY i jest w kazdym telefonie nawet najstarszym polega na tym ze telefon dziala ale nie ma zasiegu i zazwyczaj włącza sie ją w profilach . moja mama ma ten tel i mi sie bardzo podoba wizualnie i ja akurat tez mam sony ericssona bo gustuje tylko w tej marce moim zdaniem najlepsze mają telefony i opcje i menu i wgl wszystko ... takie rzeczy jak edytor filmow zdjec muzyki to w nich standard sms sie fajnie pisze, slownik bardzo dobry i wgl i wgl ... POLECAM !!! cenowo super i jest mega
Tylko, że w trybie samolotowym nikt się nie dodzwoni a zakładającemu wątek chodziło o konkretną osobę a nie wszystkich. Koniec końców jest taka możliwość tylko trzeba to ustawić w ustawieniach połączeń.
image

Inne tematy z forum Kobieta

depilacja laserowa- opinie (266 odpowiedzi)

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą...

Ulubione perfumy (7 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Jak sobie radzicie z migreną? (134 odpowiedzi)

Kobietki, czy któraś z Was też cierpi na migreny? Ja już nie mogę, migreny miewam odkąd pamiętam,...

do góry