Widok

spawacze i monterzy

No znowu ODYS potrzebuje spawaczy i monterów po to zeby nie wypłacic ludziom kasy i tłumaczyć się że im nie wypłacili mi też do tej pory nie wypłacili za pracę NAJGORSZE JEST TO ŻE TRZEBA SIĘ UPOMINAC O WŁASNE ZAROBIONE PIENIĄDZE A ONI CIĘ ZBYWAJĄ POD BYLE PRETEKSTEM , ile ludzi przekręcili na kasę tego nie wie nikt ale bardzo dużo nie dajcie się ludzie namówić do pracy w firmie ODYS tO firma WIDMO
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no chyba nie płacą!!!!!!!!!!!!!!!!mój mąż został oszukany na kila tys.złpewnie skończy się to sądem.
Z tego, co wiem, to akurat teraz płacą regularnie - mają 2 kontrakty zagraniczne i jakieś dofinansowanie z unii, ludzie nie narzekają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedys racja stał dobrze.
ale podupadlo i d*pa.

na terenie gdańskiej jest wyzysk. jeszcze w remontowej na wydziale jako tako ale hajs maly. jest firma ktora do francji potrzebuje i placi 9.5 euro netto, umowa o prace, zarąbiste zakwaterowanie ale wyzywienie swoje, jednak drogo nie jest. sam pracuje u nich
Umowy chociaż macie?

O D Y S

a kiedyś Odys dobrze stał .

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry