Widok

speed na szosie

Witam dzisiaj pobiłem swoją prędkość max życiową na szosie która wyniosła 89 km/h za Tirem .Jak wygląda to u innych ????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pamiętaj! Jedziesz szybciej niż myślisz! :D :D :D
Pojęcia nie miałam,że można takie predkości na bike'u osiągać...
87 z gorki 19% na goralu zaopatrzonym w slicki :)
Sławek napisał(a):

87 z gorki 19% na goralu zaopatrzonym w slicki :)

Chyba bardzo wąskie były te slicki:), a góral megaaero:)
92,7 km/h w Alpach francuskich, w polsce to na wyscigu mi 86 stuknelo z gorki i jakies 72 na plaskim finiszu... ;-P
Bal bym sie jechac jak P.Savoldelli - ponad 110 na kretych drogach w alpach... (respect).
moj rekord z reja 80km/h a wczoraj z gdyni do Wejherowa srednia jazdy 37km/h Pozdr
Goral normalny a slicki 1.5 maxxis. Jak wiesz jak wyglada gorka 19% to powinienes sie dziwic dlaczego tak mało :D Na szosie mysle ze 90 to byłby sredni wynik na tej gorce.
102 km/h, na góralu podczas Pucharu Swiata MTB - Austria (Salzkammergut), był to odcinek asfaltu, nachylenie spore.
102? co to musiało byc za uczucie... Ostatnio zrobiłem ponad 70 w parę sekund na takim asfalciku niedaleko Śnieżki. Fantastyczne przyśpieszenie. A przed chwilą też wróciłem z gór , zjeżdżałem z Huty w Bystrzyckich (kto pamięta na Polanicy tan podjazd?) niestety w nocy i z zaparowanymi okularami. No i ze Śnieżnika ale tam nie ma szybkiego zjazdu - kamole.
84 kmh na goralu na oponkach wcale nie szosowych - na tegorocznym BC, etap IV. Asfalcik.

T.
209,6 na jubilacie 2 wczoraj.
A ja na odcinku Jagatowo - Pruszcz "dotknąłem" 72km/h:)
Ja przejechałem ukrainą po dnie jeziora Bajkał w drodze na Syberię.
Kosmiczne akcje tutaj czytam, ale jest to możliwe, tyle tylko że ja jak jechałem 75km/h za TIRem na szosówce to już miałem panikę w oczach :P A na górasiu miałem 80km/h z Tomaca, ale to było już dawno, dawno...
pozdrawiam
Żywy
Ja na Tomacu miałem 81 :D Tez dawno temu, nawet bardzo dawno bo Krzyzak zasuwał wtedy na żółtym wypasionym mongoose na altusie :)
Altus? :D Krzyżak jak ci nie wstyd :D
jak sie wstawia fotke? to wstawie takowa z roku 1998 :D
możesz wtawić tutaj: http://imageshack.us/ a potem dać linka np. Chyba z adres fotki, ale nie jestem pewien
tak jak kolega wyżej napisał wstawiasz gdzieś zdjęcie, np. na imgaeshack.us, a później robisz ztą komenąimg tyle że powinna oda znajdować się w takich znaczkach"" a nie w takich"<>"
pozdrawiam
Żywy
image

do góry