Widok

speed na szosie

Witam dzisiaj pobiłem swoją prędkość max życiową na szosie która wyniosła 89 km/h za Tirem .Jak wygląda to u innych ????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sławek napisał(a):

> Ja jak znajde jakas fote mojego szauffa
> zielonego to wstawie, to dopiero była bryka :D

Każdy miał Schauffa! MIałem i ja! :D ;] Ah, cóż to była za diabelska maszyna ]:-> ale niestety nieodparła ataku amatorów cudzej własności...

pozdrawiam
Żywy
zaraz sikne ze śmiechu HAHAHA
A widze ze zółta rakieta jeszcze przed tuningiem, brak lx'a i mozo pro :D
jaaaaaa, kuba normalnie zółty mongoose !!!!!!!!!!!!!! Pamietam jak zapiepszalismy kiedys przez cala zime po sniegu po lesie, to były czasy..... Ja jak znajde jakas fote mojego szauffa zielonego to wstawie, to dopiero była bryka :D
Kurde ale bryki no i ten SCHAUFF. Wypas. Fotka z cyklu powrót do przeszłości.
Łał! Jaka metamorfoza na przestrzeni ledwie kilku lat! :D A kim są pozostali koledzy an zdjęciu, bo nie mogę skojarzyć za bardzo.

pozdrawiam
Żywy
To Ty Krzyżak młoda kobieta jesteś... :)
Jak w 98 miałeś 11 lat, to teraz masz... 16? No, masz jeszcze całe życie przed sobą. :D
A ziułta jeweja fajna. Co prawda to nie mój jubilat 2 niebieski, ale też wypas.. :D
Ech, czas leci... wza się w oku kręci...
Dzięki za to wspomnienie z przeszłości, Bro.
widac? :)

ja pierwszy z lewej..wakacje 1998, moj pierwszy rower na poziomie :)
zwroccie uwage na: odblaski...pozycje mostka...i "mala" torebke podsiodlowa i oslonke na korbie :D

ajjj az sie wzruszylem :D

image

tak jak kolega wyżej napisał wstawiasz gdzieś zdjęcie, np. na imgaeshack.us, a później robisz ztą komenąimg tyle że powinna oda znajdować się w takich znaczkach"" a nie w takich"<>"
pozdrawiam
Żywy
możesz wtawić tutaj: http://imageshack.us/ a potem dać linka np. Chyba z adres fotki, ale nie jestem pewien
jak sie wstawia fotke? to wstawie takowa z roku 1998 :D
Altus? :D Krzyżak jak ci nie wstyd :D
Ja na Tomacu miałem 81 :D Tez dawno temu, nawet bardzo dawno bo Krzyzak zasuwał wtedy na żółtym wypasionym mongoose na altusie :)
Kosmiczne akcje tutaj czytam, ale jest to możliwe, tyle tylko że ja jak jechałem 75km/h za TIRem na szosówce to już miałem panikę w oczach :P A na górasiu miałem 80km/h z Tomaca, ale to było już dawno, dawno...
pozdrawiam
Żywy
Ja przejechałem ukrainą po dnie jeziora Bajkał w drodze na Syberię.
A ja na odcinku Jagatowo - Pruszcz "dotknąłem" 72km/h:)
209,6 na jubilacie 2 wczoraj.
84 kmh na goralu na oponkach wcale nie szosowych - na tegorocznym BC, etap IV. Asfalcik.

T.
102? co to musiało byc za uczucie... Ostatnio zrobiłem ponad 70 w parę sekund na takim asfalciku niedaleko Śnieżki. Fantastyczne przyśpieszenie. A przed chwilą też wróciłem z gór , zjeżdżałem z Huty w Bystrzyckich (kto pamięta na Polanicy tan podjazd?) niestety w nocy i z zaparowanymi okularami. No i ze Śnieżnika ale tam nie ma szybkiego zjazdu - kamole.

Inne tematy z forum Rowery

Serwis rowerów GAZELLE (19 odpowiedzi)

Cześć, wiecie gdzie jest dobry i sprawdzony serwis rowerów Gazelle? Nie chcę dać swojego do...

do góry