Widok
jeśli chodzi o gacie np. na szelkach polegam Bugę - z obsługą tam różnie - zależy na kogo się trafi - ale mają rozmiarówkę i wybór - a Żuchliński jest drogi... ma głównie "topowe" firmy gdzie płacisz połowę ceny za napis, z drugiej strony czasem warto dać 200-300 zł np za gacie Scotta bo jakością przebija na głowę spodnie np z Intersportu, a na komforcie "siedzenia" nie ma co oszczędzać :)
Miałem ciągłe kłopoty ze spodenkami z pampersem, odparzało mi się siedzenie do tego stopnia, że powstawały na pośladkach jakieś bolące wypryski. Po 100 km miałem dość roweru na 2 dni.
Pozwoliłem w końcu zmierzyć sobie w sklepie rozstaw kości i i w/g tego kupiłem dobre dość twarde siodełko włoskie Selle Italia i wywaliłem pampersa ze spodenek. Rewelacja, po 100km nie odczuwam żadnych dolegliwości. Jest dopływ powietrza i jest ok. Może trochę odbiegłem od tematu, ale może ktoś ma podobne problemy, więc jest okazja żeby to sprawdzić.
pozdr.
Pozwoliłem w końcu zmierzyć sobie w sklepie rozstaw kości i i w/g tego kupiłem dobre dość twarde siodełko włoskie Selle Italia i wywaliłem pampersa ze spodenek. Rewelacja, po 100km nie odczuwam żadnych dolegliwości. Jest dopływ powietrza i jest ok. Może trochę odbiegłem od tematu, ale może ktoś ma podobne problemy, więc jest okazja żeby to sprawdzić.
pozdr.