Widok

spodenki

Kolejne pytanie: gdzie w trojmiescie mozna kupic spodenki z "poduszka pod tylek" tak by nie przeplacic. Nie chodzi mi tu o tandete z Geanta (o ile takie cos tam sprzedaja)....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam sklep rowrowy;)
To, ze w sklepie rowerowym mozna kupic, to podejzewalem ale mi bardziej chodzilo o sklep ktory preferujecie, gdzie ceny nie sa zawyzone i gdzie jest jakis wiekszy wybor....
największy wybór w żuchlińskim !! :)
ceny tam nie są wysokie..... przynajmniej jak ostatnio porównywałem pare części które chciałem kupić z cenami np,. w cyklo..... to dokładnie każda część była tańsza u żuchla....

pozdro.
nuras
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
?!#
moge sie zgodzic, ze u Zucha jest duzy wybor... ale co do tych cen!!!
Jak ja cos porownuje to mi wychodzi, ze z czesci rowerowych Zuch jest raczej jednym z najdrozszych sklepow...

fakt, ze szmatek maja od cholery, wiec jak chcesz poszperac troche w spodenkach to mozesz tam zajrzec:)
Ostatnie pytanie: gdzie znajduje sie ten sklep?
chciałem wymienić v-breaki na disci...... a rozglądając się w paru sklepach w gdyni u żuchla każda część była najtańsza.......

a adres tego sklepu na pewno znajdziesz na tej stronce (pewnie w dziale sklepy:) )

pozdro.
nurek
a konkretniej:
81-006 Gdynia, Morska 360a tel. 623-77-83, 664-07-55
:)

pozdro.
nurek
Podajcie jak dojechać do tego sklepu .
ulicą Morską w strone redy....... i rozglądać się na prawo :)

pozdro.
nurek
chyba mowimy o innym zuchu, bo ja tam kupuje tylko dlatego, ze czesto maja asortyment, ktorego nie mozna znalezc w innych sklepach - poza tym jest drogo i co najgorsze beznadziejna obsluga i marny serwis... ale o tym juz bylo w poprzendich postach...
Żuchliński ma największy wybór ciuszków, ale są od tego też sklepy on-line :-) albo allegro :D
jeśli chodzi o gacie np. na szelkach polegam Bugę - z obsługą tam różnie - zależy na kogo się trafi - ale mają rozmiarówkę i wybór - a Żuchliński jest drogi... ma głównie "topowe" firmy gdzie płacisz połowę ceny za napis, z drugiej strony czasem warto dać 200-300 zł np za gacie Scotta bo jakością przebija na głowę spodnie np z Intersportu, a na komforcie "siedzenia" nie ma co oszczędzać :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak nie chcesz przepłacać to jednak rozejrzyj się w necie...
Ciuchy bardzo dobrej jakości są na bcmnowatex.com.pl tylko kwestia ile kto chce wydać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kobietom odradzam nabywanie spodenek na szelkach! :)
dzizas, 300zł za gacie ???? kurde, maja wbudowany telewizor ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powód? Wg. mnie szelkowe gacie są o wiele wygodniejsze niż te bez, dzięki szelkom lepiej się układają, żadnych gumek w pasie, plusy szczególnie są odczuwalne na dłuższych trasach.
Ta z tyłu dla tych co za mną żeby im weselej było :P scott 3/4 z przeceny ok 200 zeta, wykonanie, gramatura lajkry, pielucha... - są boskie i tyle :) dobrze mieć 1-2 pary "lepszych" portek.
Miałem ciągłe kłopoty ze spodenkami z pampersem, odparzało mi się siedzenie do tego stopnia, że powstawały na pośladkach jakieś bolące wypryski. Po 100 km miałem dość roweru na 2 dni.
Pozwoliłem w końcu zmierzyć sobie w sklepie rozstaw kości i i w/g tego kupiłem dobre dość twarde siodełko włoskie Selle Italia i wywaliłem pampersa ze spodenek. Rewelacja, po 100km nie odczuwam żadnych dolegliwości. Jest dopływ powietrza i jest ok. Może trochę odbiegłem od tematu, ale może ktoś ma podobne problemy, więc jest okazja żeby to sprawdzić.
pozdr.
do góry