Widok
sporo fajnych ciuszków, roz. 36, 38 taniutko sprzedam :) #cz.2
kolejna porcja ubrań :) wszystkie w super stanie, na mnie zdecydowanie za małe, więc wolę aby poszły dalej w świat i kogoś cieszyły, bo mi już na nic się w szafie nie przydadzą.
wszystkie ciuszki kupowałam jako nowe.
zapraszam serdecznie :)
1.bluzeczka Diesel,szar-bordowa, z luźnym dekoltem i ozdobnym sznureczkiem (można nosić go z przodu lub zarzucić na plecy) roz. S, 5zł
2.bluzeczka French Connection, roz.XS, wiązana na szyję, krótsza, z bardzo delikatnej lekko przezroczystej bawełny, 5zł
3.Koszuleczka H&M, lekko lejąca się, z koronką przy dekolcie i z małymi rozporkami przy biodrach, roz. 36, 5zł
4.Tunika H&M, odcinana pod biustem z ozdobną wstążeczką i koronką, roz.36, 5zł
5.Koszuleczka NewLook, kolor pomiędzy jasnym brązem a brudnym różem, faktura pogniecionego materiału, roz.S, 5zł
6.Dłuższy golfik, ozdobnie marszczony, z koronką na dole, kolor szafirowej zieleni, roz.S, 5zł
7.Sukienka z jerseyu, roz S/M, rozciąga się, 15zł
8. Sukienka elegancka, z pięknymi aplikacjami, wiązana szarfą, na podszewce, z tyłu gumeczki, więc lekko się rozciąga, roz.S, 25zł
9.Szorty H&M, z kieszonkami na guziki z przodu i z tyłu, roz.38, 15zł
10.Eleganckie szorty H&M do kolan, z kantem i kieszeniami, z domieszką stretchu, roz.36, 15zł
11.Rybaczki bawełniane, za kolana, białe gładkie, roz.36/38, 15zł
12. Eleganckie spodnie H&M, czarne, z kantem i kieszeniami, roz.36, 20zł
13.Spodnie H&M, szare, jakby jeansowe, ale z materiału grubszego, roz. 38, 20zł
14. Jeansy H&M , roz.36, 20zł
15.Jeansy Michael Kors, roz. z metki 4, pasuje na 36/38, 25zł
16. Jeansy DKNY, roz.z metki 4 czyli 36/38, 25zł
17. Kamizelka puchowa, futerko na kołnierzyku odpinane, materiał na wierzchu taki jakby gumowy, nie przepuszcza wody, roz. 36, 25zł
18.Kurtka sztruksowa H&M,lekko ocieplana, roz.36, 30zł
19.Kurtka ocieplana ESPRIT, z długim kołnierzem, roz.M, 30zł
20.paski, skórzane - H&M, NewYorker, Atmosphere - 5zł sztuka
w razie co podaję mój mail: adarechota@wp.pl
Odbiór Gdańsk Morena
wszystkie ciuszki kupowałam jako nowe.
zapraszam serdecznie :)
1.bluzeczka Diesel,szar-bordowa, z luźnym dekoltem i ozdobnym sznureczkiem (można nosić go z przodu lub zarzucić na plecy) roz. S, 5zł
2.bluzeczka French Connection, roz.XS, wiązana na szyję, krótsza, z bardzo delikatnej lekko przezroczystej bawełny, 5zł
3.Koszuleczka H&M, lekko lejąca się, z koronką przy dekolcie i z małymi rozporkami przy biodrach, roz. 36, 5zł
4.Tunika H&M, odcinana pod biustem z ozdobną wstążeczką i koronką, roz.36, 5zł
5.Koszuleczka NewLook, kolor pomiędzy jasnym brązem a brudnym różem, faktura pogniecionego materiału, roz.S, 5zł
6.Dłuższy golfik, ozdobnie marszczony, z koronką na dole, kolor szafirowej zieleni, roz.S, 5zł
7.Sukienka z jerseyu, roz S/M, rozciąga się, 15zł
8. Sukienka elegancka, z pięknymi aplikacjami, wiązana szarfą, na podszewce, z tyłu gumeczki, więc lekko się rozciąga, roz.S, 25zł
9.Szorty H&M, z kieszonkami na guziki z przodu i z tyłu, roz.38, 15zł
10.Eleganckie szorty H&M do kolan, z kantem i kieszeniami, z domieszką stretchu, roz.36, 15zł
11.Rybaczki bawełniane, za kolana, białe gładkie, roz.36/38, 15zł
12. Eleganckie spodnie H&M, czarne, z kantem i kieszeniami, roz.36, 20zł
13.Spodnie H&M, szare, jakby jeansowe, ale z materiału grubszego, roz. 38, 20zł
14. Jeansy H&M , roz.36, 20zł
15.Jeansy Michael Kors, roz. z metki 4, pasuje na 36/38, 25zł
16. Jeansy DKNY, roz.z metki 4 czyli 36/38, 25zł
17. Kamizelka puchowa, futerko na kołnierzyku odpinane, materiał na wierzchu taki jakby gumowy, nie przepuszcza wody, roz. 36, 25zł
18.Kurtka sztruksowa H&M,lekko ocieplana, roz.36, 30zł
19.Kurtka ocieplana ESPRIT, z długim kołnierzem, roz.M, 30zł
20.paski, skórzane - H&M, NewYorker, Atmosphere - 5zł sztuka
w razie co podaję mój mail: adarechota@wp.pl
Odbiór Gdańsk Morena
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
Christopher Morley
okruszku, już nie jestem szczupła :) stąd to ogłoszenie, muszę wszystkie ciuchy zmienić, absolutnie wszystkie , bo za dużo mie się przytyło w ciąży, a coś nie chcą spadać te kilogramy...
a sukieneczki już sprzedane.
a sukieneczki już sprzedane.
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
Christopher Morley