Widok

spotkania kobietek

witam wszystkie panie,

mieszkam w gdyni cale zycie ale mimo to jestem samotna, nie mam dzieci, meza a znajomi porozchodzili. pracuje studiuje i mam dosc samotnych chwil, wieczorow. chcialabym poznac nowych ludzi, kobiety w kazdym wieku ze swoimi problemami, radosciami, rodzinami ktorym zyje raz lepiej raz gorzej. chce zosragnizowac kilka fajnych spotkac i mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie. spacer, kawa, kino moze jakis krotki wypad w wiekszym gronie. najwazniejsze by poznac nowych ludzi, zamienic kilka slow i zapomniec o szarej rzeczywistosci i nabrac sil kobietki. co wy na to?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w jakim wieku i z jakiej dzielnicy jesteś?
mam 27 lat i mieszkam na karwinach
napisałabym tak samo tyle ze ja nie studiuje i nie pracuje
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy Mezczyzna wchodzi w gre? tez czuje sie samotny
Chętnie poznam koleżankę, która ma trochę wolnego czasu a także chęci na spotkanie (pogaduchy, spacer). Nie jestem imprezowiczka, ale wyjde z domu na jakaś dobra herbatke lub kawa.
Mimo że jestem mężatką jestem otwarta na nowe znajomości.
Mieszkam w Gdyni.
gg 34846932
A może wieczorne wyjścia nordic-walking? przy okazji mozna rozmawiac i poznawac nowych ludzi :) Fajnie jaby sie taka stała grupka ludzi znalazła ;)
Hej Grazka tez mieszkam na Karwinach od 7 lat i nie uwierzysz ale nikogo tu nie znam prawie,podobnie jak TY praca,dom,studia dziecko maż i pies. :////
Jak będziesz miała ochotę spotkać się np.na kawie to pisz śmiało-coś wymyślimy :))))
Artystyczna@onet.com.pl
hej :)

ja też chętnie poznałabym fajną babkę na pogaduchy, spacer, kino, zakupy... mam 27 lat, mieszkam na Dąbrowie od miesiąca, nie znam tu nikogo, pracuję w Gdańsku, nie mam dzieci, ale mam psa ;)
Justa....tez mam psa, wiec moze wspolny spacer jesli twoj czworonozny kumpel nie jest agresywyny

moj mail kruszynka82@op.pl
Malwina - z psem i duuużym poczuciem humoru :)

Jestem wrażliwą i swobodną kobietą ,mam 25 lat i żadnej koleżanki/ przyjaciółki w kraju...

mm.d@wp.pl
Ja też mam męża i psa (4 msc sunia) :) i cierpię na brak znajomości. Od lipca mieszkam na witominie. Chętnie wyjdę na jakiś spacerek z psiakami i na pogaduchy :)
zanetaha@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja jestem jak najbardziej za!
chetnie wyjde na spacer kawke itd
sluchajcie a co wy na sanki w sopocie na łysej w niedziele?
ja wybieram sie na pewno
muchakarolina@o2.pl

i do kolezanki z karwin gorace pozdrowienia sasiadko
:)
a jest ktoś z Gdańska? najlepiej Osowa?
Cześć dziewczyny, dołączam do grona niezamężnych i bezdzietnych, ale za to z psem :) Mieszkam w Gdyni i mam 30lat. Chętnie poznam nowych ludzi. driada1@op.pl
cześć dziewczyny
ja chętnie też poznam nowe osoby mam 30 lat mieszkam na witominie i obecnie nic nie robię gdyz jestem na zwolnieniu lekarskim z powodu ciąży
moj mail neleczka8@wp.pl
czesc laski. ja całymi dniami jestem sama z corka 3 letnia. jestem z chyloni to moj nr gg 40352903
witam. zapraszam na nasze warsztaty dla kobiet do Sopotu w najbliższą sobotę- 10 marca na godzinę 10.30. Tematem warsztatów będą nasze zmysły. Zapraszam- Warsztaty dla kobiet - Tulibabki
malowane_slowami@wp.pl
A może kobietki zapoznają się z nowymi kosmetykami, ceny przystępne ! Oprócz upiększenia swojego ciała można też zarobić ! Spotkania zyskają też inny wymiar. Dzwońcie 726045960, piszcie - lapiovra@interia.pl . Warto !!
A jest jakaś dziewczyna samotna z Wrzeszcza ?

Mam 33 lata, wesoła, niepaląca, z pasjami.

Obecnie (od lutego) szukam pracy ;)

Inne tematy z forum Kobieta

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

do góry