Widok

sprawa informatyczna

Witajcie,

jestem konpletnie zielona jesli chodzi o informatyke. A chciałabym zrobic format dysku twardego i przeinstalowac system. Gdzie mogą mi to zrobic? Sama pewnie namieszam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dasz radę, jak będziesz miała wątpliwości lub nie wiesz od czego zacząć to pisz chętnie pomogę
Za 3 dyszki + kawa (i ew. bilet z Gdyni) w trakcie pracy mogę sformatować i zainstalować system na czysto. O ile go masz oczywiście ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pewno masz jakiegoś kolegę który Ci to za darmo zrobi. Zapytaj na FB, może ktoś się zgłosi :)

Poproś kolegę, to naprawdę nic skomplikowanego i nawet jakbyś spróbowała sama to ciężko cokolwiek namieszać. Najtrudniejsze jest po przeinstalowaniu, trzeba pobrać sterowniki do karty graficznej, płyty itp., skonfigurować połączenie z internetem.
Pozdrawiam ;)

Inne tematy z forum Inne

Pomysły na prezenty (54 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

do góry