Widok

sprawdzone, polecane miejsce na wesele?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Polećcie gdzie?Żukowo, Chwaszczyno, Rumia, odpada, może znacie inne miejsca godne polecenia, zastanawiałam się nad jakimś hotelem, może katedra oliwska,...Czy może brał ktoś ślub w ośrodku wczasowym w "szarlocie", koło Kościerzyny. Naprawdę nie mam pojęcia gdzie, a czas nagli!Poratujcie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Pałacyk Uniwersytetu Gdańskiego w Leźnie. Moża wynając cały (dość drogo) albo tylko część, jest kuchnia, piwniczka z barkiem, kilkaa sal, i dwa apartamenty dla weselników albo młodej pary....Jest przepiękny, fantastyczne wnętrza, park, suuper. Moje wesele było piękne :)))
Polecam "Szarlotę"koło Kościerzyny. Piękna okolica, dobre jedzenie, miła obsługa - bawiłam się doskonale na weselu u znajomych, a niedługo będę bawić się właśnie tam na swoim.
.
,

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry