Widok

sprawdzony architekt wnętrz

Witam. Poszukuję sprawdzonego architekta wnętrz. Na forum jest sporo namiarów, ale ciężko stwierdzić, czy ktoś rzeczywiście korzystał z usług tegoż architekta. Poproszę o namiary na sprawdzone osoby.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kk - 2 razy mniej kasy? Projektanci mają zniżki 10-20%, nie więcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kk, dzięki za rady. niestety w ogłoszeniach jest sporo ofert, ale którą wybrać, aby się nie sparzyć?
Droga Marto, jest jedyna sprawdzona zasada i działa zawsze. Jakość i fachowość projektanta (i wszystkich dalszych konsekwencji) jest wprost proporcjonalna do jej/jego doświadczenia i dokonań. To nie jest towar tylko usługa - cudów nie ma. Jak ktoś nie ma stronki lub ma tam tylko 10 zdjęć to jest to amator. Ryzyko więc jest 100% i miła rozmowa nie jest żadnym pocieszeniem. A przecież powierzasz jej/mu swoje mieszkanie i pośrednio swoje pieniądze. To ogromna odpowiedzialność.

Jak przejrzysz katalog "aranżacja wnętrz" na trojmiasto pl i wejdziesz na kilka stron projektantów to od razu rozpoznasz profesjonalna ofertę. Pamiętaj, że dobry projektant tak to zorganizuje, że wydasz 2x mniej kasy a efekt będzie 2x lepszy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.

Zajmujemy się projektowanie wnętrz. Wnętrza nowoczesne i klasyczne nie mają dla nas żadnych tajemnic.
Proszę o kontakt na adres mailowy: aranzacja@poczta.onet.pl
Zapraszamy do współpracy.
a jaki jest zakres dla tego architekta?
A wiesz, że nie wiem.. Nie wpadliśmy żeby spytać. Zależało nam na kimś prywatnym, z własnym wykonawcą i resztą bonusów;)
My dostaliśmy w mailu pare obrazków. Musisz się sama skontaktować.
Dziękuję.
Czy ma ta Pani może jakąś stronę internetową?
Witam,

Jakiś czas temu skorzystaliśmy z żoną z usług poleconej na tym forum pani arch.
Pomysły super, kontakt świetny - a moja żona lubi pomarudzić;).
Jesteśmy już na etapie kupna wyposażenia i zapowiada się ciekawie.
Mi polecono, więc puszczam namiary dalej - wnetrza@rocketmail.com

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Elewacja zewnętrzna - jakie materiały i farby polecacie? (16 odpowiedzi)

Pogoda się zrobiła i czas pomyśleć o elewacji zewnętrznej domu. Z tego co zdążyłam się...

do góry