Widok
sprzedam NOWE ubrania RESERVED z metkami !! dla niej i dla niego - idealne na prezent :))
mam kilka rzeczy do sprzedania, nigdy nie używane, nowe z metkami.
1. Czapka ze sztruksu, rozmiar S, cena z metki 39 zł, sprzedam za 15 zł, kolor jak na zdjęciu
2. Płaszcz damski, bardzo bardzo ciepły, w kolorze jasnoszarym (w rzeczywistości mniej połyskuje, prawie wcale),wiązany paskiem, rozmiar na metce to 36 - moim zdaniem spokojnie 40, nawet 42, cena z metki to 329 zł, ja bym chciała 150zł, ale możemy oczywiście negocjować:)
3. Spodnie damskie, też ciepłe z podszewką, idealne na zimę, czarne w delikatną jodełkę, rozmiar 44, 40zł
4. Sweter damski, długi, wiązany, cieplutki i mięciutki, w kolorze brązowym z delikatnie błyszczącymi nitkami, rozmiar XL, cena z metki 99 zł, sprzedam za 50 zł
5. Coś dla panów - sweterek brązowy, rozpinany, rozmiar XL, cena z metki 129,90, ja bym chciała 60 zł
Mam też jeszcze męską kurtkę, ale muszę zrobić fotki :)
W razie pytań proszę pisać tutaj, albo na maila, albo na pw.
Odbiór Pruszcz Gdański lub wysyłka pocztą, wg cennika Poczty Polskiej.
ZAPRASZAM :))
1. Czapka ze sztruksu, rozmiar S, cena z metki 39 zł, sprzedam za 15 zł, kolor jak na zdjęciu
2. Płaszcz damski, bardzo bardzo ciepły, w kolorze jasnoszarym (w rzeczywistości mniej połyskuje, prawie wcale),wiązany paskiem, rozmiar na metce to 36 - moim zdaniem spokojnie 40, nawet 42, cena z metki to 329 zł, ja bym chciała 150zł, ale możemy oczywiście negocjować:)
3. Spodnie damskie, też ciepłe z podszewką, idealne na zimę, czarne w delikatną jodełkę, rozmiar 44, 40zł
4. Sweter damski, długi, wiązany, cieplutki i mięciutki, w kolorze brązowym z delikatnie błyszczącymi nitkami, rozmiar XL, cena z metki 99 zł, sprzedam za 50 zł
5. Coś dla panów - sweterek brązowy, rozpinany, rozmiar XL, cena z metki 129,90, ja bym chciała 60 zł
Mam też jeszcze męską kurtkę, ale muszę zrobić fotki :)
W razie pytań proszę pisać tutaj, albo na maila, albo na pw.
Odbiór Pruszcz Gdański lub wysyłka pocztą, wg cennika Poczty Polskiej.
ZAPRASZAM :))
[url=www.nawieszaczku.pl][/url]
Spodnie:
pas ok 44x2
w stanie 28cm
długość nogawki od kroku: 83 cm
Sweter męski:
szerokość pod pachami 57cm x 2 (bez zbytniego rozciągania)
długość swetra od pachy: ok 45 cm
długość rękawa od pachy: 54cm
Płaszcz:
Szerokość rękawa w bicepsie: ok 20cmx2
szerokość pod pachami: ok 52cmx2
szerokość w pasie: ok 49cm x 2
długość od pachy: ok 67cm
długość rękawa od pachy: ok 48cm
pas ok 44x2
w stanie 28cm
długość nogawki od kroku: 83 cm
Sweter męski:
szerokość pod pachami 57cm x 2 (bez zbytniego rozciągania)
długość swetra od pachy: ok 45 cm
długość rękawa od pachy: 54cm
Płaszcz:
Szerokość rękawa w bicepsie: ok 20cmx2
szerokość pod pachami: ok 52cmx2
szerokość w pasie: ok 49cm x 2
długość od pachy: ok 67cm
długość rękawa od pachy: ok 48cm
Dziewczyna ma ceny jak na wyprzedaży więc korzystaj :)
niestety nie mam więcej sweterków:(
A rzeczy kupowałam raczej dla siebie i rodziny, ale wiadomo, że nie wszystko pasuje, tym bardziej, że nie było gdzie mierzyć, czasu niewiele...
Na handel to niektórzy brali pełne busy ubrań za grube tysiące...
Jeżeli producentowi to nie odpowiada, to czemu sprzedaje takie ilości jednej osobie? Może wprowadzić limity, ale tego nie zrobi - bo w końcu też zarabia niemało na tej wyprzedaży...
A rzeczy kupowałam raczej dla siebie i rodziny, ale wiadomo, że nie wszystko pasuje, tym bardziej, że nie było gdzie mierzyć, czasu niewiele...
Na handel to niektórzy brali pełne busy ubrań za grube tysiące...
Jeżeli producentowi to nie odpowiada, to czemu sprzedaje takie ilości jednej osobie? Może wprowadzić limity, ale tego nie zrobi - bo w końcu też zarabia niemało na tej wyprzedaży...
zapraszam na aukcję z płaszczykiem" http://allegro.pl/nowy-plaszcz-zimowy-damski-z-metka-reserved-i1391776836.html
dziś już ostatni dzień aukcji z płaszczykiem - zapraszam :))
http://allegro.pl/nowy-plaszcz-zimowy-damski-z-metka-reserved-i1391776836.html
http://allegro.pl/nowy-plaszcz-zimowy-damski-z-metka-reserved-i1391776836.html