Widok

sprzedam chuste nati colorado

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
sprzedam chuste nati. malo uzywana. nie byla prana. wiec kolory idealne.
mikrus urodzil sie w wakacje, ale nosil przez 2 miesiace szyne korygujaca bioderka i chusta nie byla uzywana. zima nie wiazana w ogole.

http://www.bystrzaki.pl/products/24/p/164

kosztowala 189zl
chcialabym 140zl

przy odbiorze osobistym mozliwosc pomocy przy 2 wiazaniach :)

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam girasola:)oby ta moja mała nie kwękała.dziękuje all za pomoc:)
:))dzięki:)wdzięcznam:)
a jeszcze - wiem, że możesz u Oli wziąć za opłatą lekcję wiązania, ale nie wiem, ile taka konsultacja kosztuje, musisz się dowiadywać u źródła
Jolka, namiary na Olę są na jej stronie internetowej:

http://www.girasol.pl/kontakt.php

na tej samej stronie znajdziesz wzory chust i instrukcje wiązania :)
cudownie cudownie:))))))) ja poprosze o ten kontakt na buraczanajolka@wp.pl bardzo ladnie poprosze:)))
Mozesz zadzwonić do Oli sprzedającej girasola (mieszka w Gdańsku Oliwie) i się z nią umówić, na miejscu dobierze Ci rozmiar chusty. My mamy Girasola i oboje z mężem bardzo sobie chwalimy. Ja mam 170 cm, mąż 185 cm i mamy 5,2m .
Braliśmy pod uwagę 4,7m, dla mnie była dobra, ale dla męża za krótka.
potrzebuje pomocy!!rozmiar chusty jaki?mam 162 i jeszcze kilka kilo(wagi niet doma:)po ciązy, nosze jak na razie m, l na mnie juz wisi, a w s jeszcze nie wchodzę.jaki rozmiar chusty mam kupic?!! czy np 4,2 girasola bedzie ok?czy girasol be moze?a moze standart nati?boję sie ze jak za krotka-to wiązan wszystkich nie będe mogła robic, a jak za długa to ogon mi sie będzie plątał!!
na youtube są filmiki jak wiązać chusty :-)
Tutaj masz linki: http://www.chusty.info/forum/viewtopic.php?f=4&t=862
buraczana, http://www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/Jak_wiazac_chuste_elastyczna - tu masz fajną instrukcję wiązania dla noworodka :)
ja tylko czytałam na temat chust,nawet zadnej w zyciu nie macałam;)ale przemawiają do mnie:))ciągle mnie ktos przelicytowuje na alegraku cholipa.wiec koniec konców zakupie nową.ale nie mam bladego pojęcia o motaniu.mam nadzieje ze instrukcje są w miarę zrozumiałe...ja do super tępych nie należę, ale kij wie;))gdyby nie to ze moja zocha jeszcze3msc nie ma to kupiłabym moze mei tai.ale mt są dla większych dzieciaczkow a ja juz pragne nosic!!:)
chyba najwazniejsze aby nie nosic dziecka przodem do swiata. te dwa nosidla, ktore wybralam wygladaja dosc 'zdrowo'. nawet pisza o pozycji zabki. wiec chyba zle nie jest.
chusta jest super, ale przy takiej pogodzie nie wiedzialabym jak omotac dziecko po wyjsciu z samochodu... nigdy nie dotarlam na szkolenie chustowe do gdanska niestety. moze sa jakies sprytne sztuczki, aby chusta nie walala sie na ziemi...
samo noszenie- rewelacja. mam problemy z kregoslupem, a corke mogla nosic i nic nie bolalo!
Nosidła mają złe opinie, te wszystkie Infanty, Baby Bjorny i im podobne są niezdrowe. Dziecko wisi w kroku, a powinno siedzieć w pozycji żabki. Natomiast jak najbardziej ok są nosidła ergonomiczne, a takowe wybrała Musztarda. Podobnie jak w chuście dziecko siedzi (kolana na wysokości pupy albo i wyżej).
Powodzenia w chustowaniu :)
nosidło całkiem całkiem:)choc słyszałam sporo złych opinii na temat nosideł w ogóle.ja tam sie napaliłam na chuste.kupie koniecznie ale...zobaczymy czy uda mi sie zostac chuścianą mamą:)a chciałabym:)
chuste dawno sprzedalam :)

a nosidlo wybralam jednak inne - tansze, a chyba tez odpowiednie-->
http://allegro.pl/item553797639_nosidelko_cybex_2_go_2009_hit_wysylka_w_cenie.html

ja pierwsza jak cos byłam.:)))buraczanajolka@wp.pl
ustawiam się nastepna w kolejce do zakupy chusty, jakby ktos zrezygnował:)
bez negocjowania ceny:)
podaję maila : agunia005@wp.pl
Musztarda, piękne są te nosidła... i zdrowe dla dziecka i rodzica, echś narobiłaś mi apetytu :D
tzn jaka długość chusty,jaki rozmiar:) ?
czy ta chusta jeszcze do wykupu?jezeli tak to ja chętnie.jak długosc?
Jasne, masz prawo. Życzę powodzenia w sprzedaży.
Naprawdę polecam, to bardzo dobra cena:):):)
do góry