Widok

średnia

Ogólnie spodziewałem się czegoś lepszego, ta restauracja została mi polecona przez znajomego który kilkukrotnie korzystał z jej usług, w związku z powyższym udałem się tam, celem weryfikacji. Ku mojemu zaskoczeniu rzeczywistość okazała się inna, ponieważ sam wystrój restauracji trafiony w cel, lecz samo pomieszczenie trochę za ciasne za mało intymne, nie można też zachwalać obsługi, ponieważ widać że pani kelnerka się tam dwoiła i troiła , lecz była sama więc to ją tłumaczy, ale takie rzeczy są dla mnie istotne, jedzenie faktycznie smaczne tak jak zostało mi to polecone. Lecz osobiście nie przypadła mi do gustu ta restauracja, może na jakiś szybki lunch ... ale jakieś spotkanie biznesowe odpada, chciałem napisać kilka sugestii do właściciel ów restauracji lecz nie znalazłem ich strony internetowej co świadczy o małym profesjonalizmie i poziomie zainteresowania , jak to mówią nie istniejesz w sieci to nie istniejesz na rynku... to moje skromne zdanie jeżeli uraziłem kogoś z tej restauracji to mi strasznie przykro lecz taka jest moja opinia. Pozdrawiam i polecam restauracje Di Strada na Morskiej do mojej ulubionej restauracji .... ponieważ od nich należało by się nauczyć podstaw
Moja ocena
Restauracja indyjska Tandoor House kategoria: Restauracje
obsługa: 4

menu: 4

jakość potraw: 6

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 3

4.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Za twoją radą wybrałem sie do di strady !
Chłopie ty lepiej nie oceniaj restauracji !!! di strada to jakaś porażka
Polędwice wołową rozklepują tłuczkiem jak kotlet schabowy !!!

Di strada to zwykły kiepski bar
Zresztą tak samo kiepski jak ta pseudo hinduska restauracja z potrawami nie mającymi nic wspólnego z indiami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam panie Marcinie,
Bardzo Panu dziękujemy za tak konstruktywną opinię.
Widzę, że gościliśmy u nas prawdziwego eksperta, ale pozwoli Pan, że będziemy bazować na opiniach naszych wielu zadowolonych Gości hinduskiego pochodzenia i zawierzymy ich podniebieniu autentyczność i smak potraw.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry