Widok

stanowczo odradzam!!!

Black Red White Temat dostępny też na forum:
Zamowilam kuchnie 28.08.2009, po 2 miesiacach kuchnia byla gotowa do montazu. Dostarczono mi ja jednak po przyjezdzie montazystow okazalo sie, ze brakuje 4 szafek ( ulegly zniszczeniu podczas transportu, nikt nie zadzwonil by mnie o tym poinformowac, pan z obslugi byl bardzo zdziwiony, nie uslyszalam nawet slowa przepraszam) i 2 fronty sa w innym kolorze niz zamawialam. Na ta informacje w biurze probowano mi wmowic, ze takie bylo moje zamowienie i twierdzono, ze klamie twierdzac inaczej. Podejscie do klienta jest skandaliczne, 3 razy prosilam pracownika by kierownik salonu sie ze mna skontaktowal, nikt nie przekazywal mu tej informacji. W koncu na poczatku grudnia, po tygodniu staran i nieustannego przypominania o mojej osobie zadzwonil kierownik i obiecal w ciagu 2 tygodni dostarczyc brakujace elementy, nie nastapilo to jednak. Czekam do dzis. Z takim olewactwem nie mialam jeszcze nigdy do czynienia. Stanowczo odradzam BRW, od pazdziernika powinnam cieszyc sie nowa kuchnia, jesli nie chcecie sie denerwowac NIE WYBIERAJCIE BRW!!!!
Moja ocena
Black Red White kategoria: Meble kuchenne
obsługa: 1

oferta: 6

jakość asortymentu: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 1

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Meble za tak atrakcyjną cenę są w porządku.
Składanie też nieźle.
Ale Panowie nie znają się na poziomicy.
Krzywo wisząca witryna na ścienie - przykro patrzeć na taką fuszerkę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry