Widok

stare blokowiska vs. nowe osiedla

Co lepsze? Ładnie i położone blisko centrum stare blokowiska, czy komfortowe, odległe i zarazem dużo droższe nowe bloki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie pytaj co lepsze.Pytaj kogo na co stac.

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
heh jest takie powiedzonko-jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
Więc ja KOCHAM stare, brzydkie i szaro-bure blokowiska położone blisko centrum:PPP
pzdr.
ale te komfortowe i droższe nowe bloki za kilka lat tez beda stare ....
a co będzie wtedy ze starymi to strach myśleć nawet...

beda troszke starsze ale nadal blisko centum, hihihi
No chyba, że za kilka lat nam centrum gdzieś przesuną ;)
jak patrzę na pękające płyty i słyszę o odrywających się balkonach, to trudno mi w to uwierzyć,
ale cóż sursum corda, może jeszcze kilka lat pociągną...
falowce Jagiellońska i Obrońców Wybrzeża rulez!!!i bazar z warzywkami i duperelami w niedzielę!!!
A co z falowacami na Rzeczypospolitej, Kolobrzeskiej i w Nowym Porcie? :)
gamrep napisał(a):

> A co z falowacami na Rzeczypospolitej, Kolobrzeskiej i w Nowym
> Porcie? :)

za krótkie!
I pomyslec ze te falowce byly uwazane za siodmy cud swiata(tak mysleli ci co dostali klucze do mieszkan jakies 40lat temu).
I byly to pierwsze falowce w Europie.
Potem budowali inni,budujac wieksze,funkcjonalniejsze i ladniejsze mieszkania.
Szkoda tylko ze nie u nas.

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
Ja mieszkam w stolicy Europy, nie wiem w czasie jakiej pomyłki historii to się stało ale Chełm nie ma praw miejskich, a przeciez ma wszystko co potrzeba a nawet więcej, budynki są ładne, ocieplają je i malują w różne rybki, raczki i inne schizmy, wszystkiego mamy dwa razy więcej, a czasami jeszcze wiecej, 2 poczty, dwa komisariaty (policja i straż miejska), ze 3 szkoły i przedszkole, kościołów więcej niż ustawa wymaga, a w jednym z nich nawet sławne na całą polskę nazwisko;) nie musimy się wlec do centrum bo mamy je tutaj tzw centrum chandlowe, a Gdańsk jeszcze jakieś podróbki robi, np długa, nasza chełmska długa jest ładniejsza, zaczyna się przy szkole nr 8 a ciągnie do nowo powstałego sklepu (ex-biedronki, podpalonej przez zastępy bin ladena, i to wydarzenie nie zostało uznane za zamach terrorystyczny, skandal)...coż mógłbym jeszcze dużo napisać, zachwalać moją dzielnice ale zapewne większośc z was jest tak zazdrosna że nie doczyta tego do końca, więc nawet wam nie udowodnie że "Chełm potęgą jest i basta" (to cytat wielkiego pisaża z jego sławnego dzieła, którego zapewne i tak nikt nie czytał)

Pozdrawiam

PS: teraz już mój post uznaje za zakończony, więc mogę śmiało....bueheheheheheheh
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

do góry