Odpowiadasz na:

Re: start własnego biznesu

W skrócie dużo.
A tak na serio to:
Sprzęt do gastronomii jest drogi, chyba że kupisz używany. Do tego pozwolenia, musi też spełniać wymogi, obecnie jeszcze większe. Musisz poświęcić... rozwiń

W skrócie dużo.
A tak na serio to:
Sprzęt do gastronomii jest drogi, chyba że kupisz używany. Do tego pozwolenia, musi też spełniać wymogi, obecnie jeszcze większe. Musisz poświęcić temu też każda wolną chwilę.
I najważniejsze: dobrze płacić I traktować po ludzku Swoich pracowników, bo bez nich "daleko nie zajedziesz" nawet na bardzo dobrym sprzęcie.
A jak coś to nie jestem przedsiębiorcą, a zwykłym pracownikiem gastro.
Miłego dnia

zobacz wątek
3 lata temu
~

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry