Widok
Dłuto i młotek też styknie ;p
http://www.arkastrefa.fora.pl
Tutaj masz coś ciekawego. Co prawda z roku poprzedniego, ale i na ten można się czegoś podobnego spodziewać.
http://www.arkastrefa.fora.pl
Tutaj masz coś ciekawego. Co prawda z roku poprzedniego, ale i na ten można się czegoś podobnego spodziewać.
ja swoją sunię sterylizowałam na przymorzu u Ziemkiewicza, zabieg był ryzykowny z tego względu że miała 12 lat i chore serce ( tachykardie ), zwlekałam ze sterylizacją ze wzgledu na to serce ale gdy się okazało że ma początek ropomacicza nie miałam wyboru i musiałam zaryzykować, wszystko dobrze poszło i myślę że jest to duża zasługa doświadczenia pana Ziemkiewicza
Swoją suczke sterylizowałam tydzień temu w Pruszczu Gdańskim u Pastuszyńskiego . Zapłaciłam 450zł, + wizyty na zastrzyki po 35zł.
Ogólnie suczka czuje się dobrze, Pan doktor się nią dobrze zajmuje , dokładnie wszystko sprawdza. za kilka dni idę na ściągnięcie szwów.
Gabinet jest ładny,czysty, sterylny. Także myślę że można polecić. Tylko trzeba się przygotować ze jeszcze jest ok. 4 wizyt potem i kazda płatna. Choc myslałam ze jak jest operacja to te wizyty po operacyjne sa w cenie. Bynajmniej rozmawiając ze znajomymi to tak mieli.
Mimo wszystko polecam
Ogólnie suczka czuje się dobrze, Pan doktor się nią dobrze zajmuje , dokładnie wszystko sprawdza. za kilka dni idę na ściągnięcie szwów.
Gabinet jest ładny,czysty, sterylny. Także myślę że można polecić. Tylko trzeba się przygotować ze jeszcze jest ok. 4 wizyt potem i kazda płatna. Choc myslałam ze jak jest operacja to te wizyty po operacyjne sa w cenie. Bynajmniej rozmawiając ze znajomymi to tak mieli.
Mimo wszystko polecam
moja była sterylizowana za free w schronisku Promyk w Kokoszkach, z tego względu, że ją stamtąd adoptowałam. Sam zabieg przebiegł pomyślnie, bez komplikacji, mała miała rozcięcie na brzuszku ok 5 cm, ktore szybko sie zabliznilo, zastosowali rozpuszczalne szwy wiec oszczedzilismy jej kolejnych wizyt itp. Nie wiem czy wykonują zabiegi odpłatnie dla psów nie ze schroniska, ale warto byłoby się tego dowiedzieć. Polecam! :)