Widok

strach i prezerwatywa.

Zeby nie byc posadzony o watki smutne i wesole,
o proby siania zametu postanowilem zaczac cos nowego.
Troche nietypowego.
Zakladajac ze wszyscy ktorzy bywaja na tym forum zaczeli zycie dorosle(seksualne)odpowiedzcie czy zabezpieczajac sie prezerwatywa
chronicie sie przed ciaza czy choroba?

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślisz, że będzie mniej? A to mnie zasmuciłeś...a ja myślałam że ....oni.... mnie.... po prostu..... troszkę lubią... buuuuuu
a
Jak juz zaznaczylas ze bez podtekstow to znaczy ze chetnych bedzie duzo mniej.
Ja bede dopiero kolo Wielkanocy wiec mnie to nie dotyczy.
A zdjecia moga byc w kazdym formacie chociaz plakatowy moglby mi sprawic troche klopotu.
A moj pieszczoch sie nie odzywa?

Manorku
1. podglądactwo się leczy ;-)
2. nie ma mowy o zdradzie...to po prostu "free love", chyba że o czymś nie wiem :-)
3. dane numeryczne chcesz w jakims formacie? moze byc po prostu excel? Moze rozkładzik nam z tego wyjdzie? ;-))))
4. przyjezdzaj tu lepiej :-))

a

PS> Na początku grudnia jestem w Gdansku, może jakieś forumowe spotkanko zorganizujemy (tylko bez podtekstów proszę )
gizmo napisał(a):

> Big Cat napisał(a):
>
> > a powazniej, to kwestia dogadania sie miedzy partnerami, jak
> im
> > wygodniej, i przyjemniej
>
> jezeli komuś jest wygodniej i przyjemniej z prezerwatywą to
> jestem pewien, że nie ma zielonego pojęcia o temacie ;-)

heh Gizmo, jak juz z Antym powiedzielismy, rozumiemy twoja niechec do prezerwatyw, jakbym sobie odpazyl, to tez bym juz ich nigdy nie zalozyl ;)

> > ja wielkiej roznicy nie czuje w prezerwatywie,
>
> no to Ci współczuję ;-)

raczej ja Ci wspolczuje, bo musisz byc o wiele bardziej znieczulony ;)

> > ale tez zakladam
> > ja dopiero na koniec
>
> no to Tobie również polecam przeczytanie instrukcji obsługi, bo
> takie ryzykowanie nie jest chyba zbyt mądre ;-)

ale nei powoduje odpazen ;)

> zapewniam Cię, żadna kobieta nie lubi się szprycować (hormonami
> ;-), ale komfort jaki daje jej stosowanie hormonów czyli brak
> strachu przed zajściem w ciążę, oraz pogłębione odczucia
> związane z bezpośrednim kontaktem z ciepłym, pulsującym
> członkiem, oraz to niesamowite uczucie w trakcie wytrysku i po
> nim, brak obaw, czy prezerwatywa przypadkiem nie pękła, albo za
> chwilę się nie zsunie są czymś z czego nie da się zrezygnować.
> Oczywiście chodzi mi o kobiety, które to czują i nie wyobrażają
> sobie życia z 30sekundowym byczkiem. A wiem, że wielu kobietom
> z czasem to wszystko obojętnieje, bo mają poważniejsze
> "problemy" życiowe niż uganianie się za cudownym seksem,
> uczuciem, miłością, namiętnością...
> Przy okazji pozdrawiam jedne i drugie...
> ;-)))))))))))))))))))))))))))

pracujesz w firmie farmaceutycznej? ;)
bo reklamowka piekna, same zalety, zadnych wad ;)
jedyne obawy jakie mialy moje partnerki to czy ta prezerwatywa znow nie okaze sie za mala ;) i to one nalegaly na nia, i w tym momencie chyba to konczy cala dyskusje

oki, bez zlosliwosci juz
te kobiety ktore znalem, i ktore decydowaly sie na antykoncepcje hormonalna, robily to glownie ze wzgledu na faceta i jego wymagania niz ze wzgledu na swoja o wiele wieksza przyjemnosc
ja nei bede kobiety na sile przekonywal do czegos, czego ona nie chce dla mojej odrobine wiekszej przyjemnosci, nie takie uklady preferuje w zwiazku

prezerwatywa to nie wibrator, mimo ze tutaj jest demonizowana
nie zmienia w duzym stopniu odczuc z sexu, chyba ze ktos ma naprawde bardzo mala wrazliwosc penisa i pochwy (ale tez uzywalem najcienszych, jak do tej pory zadna nie pekla, moze to kwestia wyboru fimry opowiedniej)
ja probowalem bez i z, i jak pisalem, nie bylo to dla mnie wielkie wyzeczenie (a raczej zadne) zalozyc prezerwatywe jesli ona tak chciala
do tego, jest jeszcze sex analny, jest blowjob, na samej penetracji sex sie nie konczy
przyjemne urozmaicenia, i tam juz bez prezerwatywy mozna sie rozkoszowac

antykoncepcja hormonalna ma swoje zalety, ale tez ma i wady
nie chce mi sie tutaj o tym rozpisywac, bo po co
nie reklamuje ani tego, ani tego, mowilem tylko czego uzywam, i dlaczego
Ludzie,jesli juz dojdzie do czegos,robcie to niedaleko krzakow bym mogl podgladac albo zdajcie relacje,najlepiej numeryczna.:))))))))))))))))))))))))Pieszczochu i Ty mnie zdradzisz?

Nie Anty, jestem bardzo zdecydowana AKURAT :-)))))))))))
Poza tym trzeba umieć dzielić czas na pracę i przyjemności. Ja być może i kiedyś to umiałam, ale chyba wyleciało mi z głowy, bo ostatnio przesadzam z pracą... Stąd tez moja nieobecność rownież na forum...Nad czym ubolewam...ale nic na to narazie nie poradzę :-(
a
Jak by kazda kobieta wolala jakosc nad ilosc to bym byl rozchwytywany

A Ty po prostu jestes niezdecydowana.....jedna z wiekszych wad kobiet;))

Athenko, wlasnie o to mi chodzi, nie masz czasu bo kazdemu facetowi musisz poswiecic swoje cenny czas, i dlatego predzej czy pozniej calkiem znikniesz, bo coraz wiecej czasu bedziesz im poswiecac....chce sie miec faceta to trzeba z czegos zrezygnowac;)

Gizmo, no wlasnie wiesz o jednym, ja o kilku innych forumowiczach, ale prawda jest taka ze nie wiemy o wszystkich bo wlasnie nie pojawiaja sie i dlatego nie mamy jak sie dowiedziec;))
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Nie podpuszczaj mnie szalony ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
a
ale że o co chodzi...że niby ja "odeszłam" z forum? Ja po prostu nie mam czasu, really really....co doprowadza mnie do szału i myślę ustawicznie nad tym, jak to zmienić, lub jak siebie zmienić...
Co do facetów, to że się tak wyrażę "co za dużo to nie zdrowo". Ja tam wolę jakość niż ilość, więc generalnie mam problem teraz (interpersonalny ;-)
a
Jak to wszyscy, ja tylko pamiętam Takiego Tam. Czyżbym jakiegoś innego szczęściarza przegapił ?
...Remember the jester that showed you tears...
staroświecką, czyli niezapomniany, gorący, namiętny, szalony seks TYLKO we dwoje ;-))))
Chcialem tylko zauwazyc ze wszyscy z tego forum odchodza kiedy zaczynaja z kims krecic....mam pewne mysli, i cos mi tu nie pasuje:/

Athenko, jak to niestety? lepiej miec kilku niz zadnego;)) masz teraz wiekszy wybor....
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
byle nie staroświecką gizmo :-))) hmmmmmmmmmmmmmmmm
a czy mogę liczyć w tym całym grupowym przedsięwzięciu na staroświecką skromniutką chwilkę tylko we dwoje z Tobą ;-))))
niestety gizmo....i wcale nie jest to smieszne (az trudno w to uwierzyc, wiem) :-)))))))) ale poradzę sobie :-))))))))))))))))))))
a

PS> Dzieki wszystkim za poczucie humoru....zaraz mi się samopoczucie poprawiło :-))))))))
Zapraszam do Warszawy, same centrum, łatwo trafić :-))))) I fotele się znajdą i parę ładnych dzierlatek...problem z mężczyznami do równowagi, tak więc Xavier i gizmo, weźcie ze sobą kolegów :-)))
Rut, no nie.......jak to "niepotrzebna"????? Tu każdy znajdzie coś dla siebie ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tylko się pospieszcie, bo siły nam tu już opadają ;-)
a
athena napisał(a):

> ... i parę sercowych

czy to znaczy, że kręcisz naraz kilku facetów ?!?!?!?! ;-))))))))))))))
No skoro i Rut chce spróbować, to mnie tam nie może zabraknąć. Już odpalam silnik... tylko gdzie sie kierować ????
uauuuuu.... mhrrrrrrr.....
prawdziwy grupowy .... w gabinecie prezesa z wielkim skórzanym fotelem... na mahoniowym masywnym stylowym biurku z dzwoniącym telefonem i gośćmi oczekującymi w sekretariacie ???? :)))))

wezmę ze sobą skórę niedźwiedzia na wszelki wypadek...

Pozdrawiam :)))
Skoro piszesz, że to sprawia przyjemność...
Możesz podać namiary, gdzie ten seks zbiorowy? Czy ja też mogę dołączyć? Czy (jak w każdej pracy) dowiem się, że nie jestem potrzebna?

lubię cyfry i litery
do góry