Widok

strach i prezerwatywa.

Zeby nie byc posadzony o watki smutne i wesole,
o proby siania zametu postanowilem zaczac cos nowego.
Troche nietypowego.
Zakladajac ze wszyscy ktorzy bywaja na tym forum zaczeli zycie dorosle(seksualne)odpowiedzcie czy zabezpieczajac sie prezerwatywa
chronicie sie przed ciaza czy choroba?

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Athenko.
>gorączkowo, przedzawałowo...
wytłumacz proszę,
czy mamy się niepokoić?

lubię cyfry i litery
Przy zastrzykach branych co 3 miesiące, menstruacja znika zupełnie. Niestey może się już nigdy nie pojawic ;-)))))))
...Remember the jester that showed you tears...
ale ja czytałem o testach zastrzyków dla panów... tylko nie bardzo kumam jak oni chcą powstrzymać te stada galopujących Małych Braci powstrzymać... :)))))))))))))))))

Pozdrawiam :)))
chyba nie musimy się martwić... to mi wygląda na dziki seks w miejscu pracy ;))))))))))))))

Pozdrawiam :)))))
Dziękuję za troskę Rut...mam po prostu strasznie dużo pracy, angażującej wiele osób, odpowiedzialnej...Na szczęście sprawia mi to JAKĄŚ przyjemność ;-) Gdyby jeszcze nie to przeziębienie i stres od czasu do czasu, i parę sercowych rozterek...uffffffffff to byłoby całkiem fajnie :-)))))
a
Xavier

i to jeszcze grupowy na dodatek :-))), ;-))) Dołączysz? ;-))
a
Chyba na nich nie ma rady, bo gdyby była to juz dawno coś by je powstrzymało. Ale trzymajmy kciuki. Ja bardzo chętnie wziąłbym ten ciężar na swoje barki i odciążył cudownie niewiasty ;-)))))
Skoro piszesz, że to sprawia przyjemność...
Możesz podać namiary, gdzie ten seks zbiorowy? Czy ja też mogę dołączyć? Czy (jak w każdej pracy) dowiem się, że nie jestem potrzebna?

lubię cyfry i litery
uauuuuu.... mhrrrrrrr.....
prawdziwy grupowy .... w gabinecie prezesa z wielkim skórzanym fotelem... na mahoniowym masywnym stylowym biurku z dzwoniącym telefonem i gośćmi oczekującymi w sekretariacie ???? :)))))

wezmę ze sobą skórę niedźwiedzia na wszelki wypadek...

Pozdrawiam :)))
No skoro i Rut chce spróbować, to mnie tam nie może zabraknąć. Już odpalam silnik... tylko gdzie sie kierować ????
athena napisał(a):

> ... i parę sercowych

czy to znaczy, że kręcisz naraz kilku facetów ?!?!?!?! ;-))))))))))))))
Zapraszam do Warszawy, same centrum, łatwo trafić :-))))) I fotele się znajdą i parę ładnych dzierlatek...problem z mężczyznami do równowagi, tak więc Xavier i gizmo, weźcie ze sobą kolegów :-)))
Rut, no nie.......jak to "niepotrzebna"????? Tu każdy znajdzie coś dla siebie ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tylko się pospieszcie, bo siły nam tu już opadają ;-)
a
niestety gizmo....i wcale nie jest to smieszne (az trudno w to uwierzyc, wiem) :-)))))))) ale poradzę sobie :-))))))))))))))))))))
a

PS> Dzieki wszystkim za poczucie humoru....zaraz mi się samopoczucie poprawiło :-))))))))
a czy mogę liczyć w tym całym grupowym przedsięwzięciu na staroświecką skromniutką chwilkę tylko we dwoje z Tobą ;-))))
byle nie staroświecką gizmo :-))) hmmmmmmmmmmmmmmmm
Chcialem tylko zauwazyc ze wszyscy z tego forum odchodza kiedy zaczynaja z kims krecic....mam pewne mysli, i cos mi tu nie pasuje:/

Athenko, jak to niestety? lepiej miec kilku niz zadnego;)) masz teraz wiekszy wybor....
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
staroświecką, czyli niezapomniany, gorący, namiętny, szalony seks TYLKO we dwoje ;-))))
Jak to wszyscy, ja tylko pamiętam Takiego Tam. Czyżbym jakiegoś innego szczęściarza przegapił ?
ale że o co chodzi...że niby ja "odeszłam" z forum? Ja po prostu nie mam czasu, really really....co doprowadza mnie do szału i myślę ustawicznie nad tym, jak to zmienić, lub jak siebie zmienić...
Co do facetów, to że się tak wyrażę "co za dużo to nie zdrowo". Ja tam wolę jakość niż ilość, więc generalnie mam problem teraz (interpersonalny ;-)
a
Nie podpuszczaj mnie szalony ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
a
do góry