Widok

stradivarius-czym pachnie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
może Wy wiecie, szukałam na necie ale nie ma konkretnej informacji, Czym pachnie w tym sklepie? chciałabym ten zapach:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o matko a ja nie cierpie tego zapachu;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze ktos?
Pytałam kiedyś panie tam pracujące, ale powiedzialy że to zapach firmowy i że nie moga zdradzić :(:(
mnie az dusi jak tam wchodze ... zawsze im wspolczuje ze w tym musza siedziec ...

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to są pewno jakieś ich specjalne "mieszanki" zapachowe. Ja akurat stradivariusa lubię, za to nie znoszę Kazara. z tego powodu nigdy tam nie wchodzę- wystarczy mi ten smród który i tak poza sklep się roznosi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi tam śmierdzi lumpeksem ;-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
oto co skopiowałam z artykułu jak kuszą hipermarkety

Głód i wanilia
Fachowcy zajmują się też naszymi nosami. Jak obliczyli specjaliści z uniwersytetu w Dreźnie, odpowiedni zapach powoduje, że o 15 proc. wzrasta chęć robienia zakupów. - Wchodzę i nie mogę wyjść, tak tu pachnie - mówi Kasia kupując kolejne spodnie za 159 zł w "Stradivariusie". Nie wie, że wdycha zapach "Latino Lover", sprowadzany z centrali w Hiszpanii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam
Nie wiem czy jeszcze szukasz hahaha, ja wiem , znalazlam przez przypadek, firma White Barn , zapach mahogany teakwood, szare opakownie, sa perfumy do domu, swieczki itp

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry