Widok
straszna slabizna
myslalem, ze poprzednik, greenway byl srednim bardzo lokalem. Mylilem sie bardzo. Po zmianach jedzenie jest gorsze, drozsze a porcje sa takiej wielkosci ze starcza chyba dla dziecka. Lepiej juz chyba zapiekanke z budki zjesc niz tam. Nie polecam nawet wegetarianom
Moja ocena
BIOWAY
kategoria: Bistro
obsługa: 4
menu: 2
jakość potraw: 1
wygląd i czystość: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
2.2
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Witam,
Przykro mam, że taki jest Pana odbiór naszego lokalu. Dwa razy do roku zmieniamy menu, jedzenie jest robione ze świeżych warzyw, a nie z mrożonek, jak u konkurencji. Porcje dostosowaliśmy do wymogów większości klientów, którzy narzekali, iż u konkurencji są one zbyt obfite w wyniku czego dużo jedzenia się po prostu marnuje. Prosimy o jeszcze jedną szansę. Dużo osób korzysta z barów BIOWAY na terenie całego Trójmiasta (nie tylko wegetarianie) i są zadowoleni.
Przykro mam, że taki jest Pana odbiór naszego lokalu. Dwa razy do roku zmieniamy menu, jedzenie jest robione ze świeżych warzyw, a nie z mrożonek, jak u konkurencji. Porcje dostosowaliśmy do wymogów większości klientów, którzy narzekali, iż u konkurencji są one zbyt obfite w wyniku czego dużo jedzenia się po prostu marnuje. Prosimy o jeszcze jedną szansę. Dużo osób korzysta z barów BIOWAY na terenie całego Trójmiasta (nie tylko wegetarianie) i są zadowoleni.