Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
żałują wlać troszkę wiięcej zupy wątek zamknięty jestem bardzo często w forum jadam posiłki w bioway zamawiając zupę pani...
~BASIA
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 maja 2019

Smacznie i miło wątek zamknięty Dobre jedzenie
~Dawid
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 lutego 2018

Bioway Dmowskiego wątek zamknięty Ceny odpowiednie do dań. Jest smacznie i bardzo miłe Panie.
~Karolina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 lutego 2018

Wege fast-food wątek zamknięty Z każdą wizytą BioWay’u przekonuję się, że to tylko fastfood dla wegan i...
~Olga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 grudnia 2017

Dostawa tragedia wątek zamknięty Ponad dwie godziny czekania za dowozem. Lepiej zamówić pizzę. Wieksza szansa...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 października 2017

Bioway Dmowskiego najlepszy bar wątek zamknięty na Dmowskiego najlepsze jedzenie i super obsługa
~Ewel
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 października 2017

Bioway Dmowskiego wątek zamknięty Najlepszy bar w trójmieście
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 października 2017

Nie polecam. wątek zamknięty Wybraliśmy się do BioWay na Dmowskiego z całą rodziną . Zamówiliśmy...
~ruda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 maja 2017

Dlaczego tak pikantnie? wątek zamknięty W ciągu ostatniego miesiąca jadłam w BioWay'u 3-krotnie: raz na Wałach...
~Nell
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2015

Miło i fajnie cenowo! wątek zamknięty Polecam. Zawsze mają coś ciekawego i zdrowego do jedzenia w przystępnych...
~Janek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 czerwca 2015

~FRANZ
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 czerwca 2015

bio way galeria wątek zamknięty Jedząc tam po raz trzeci zastanawiam się co ten bar ma wspólnego z innymi...
~niezadowolony klient
5

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 stycznia 2012

BAR NA~WYSOKIM POZIOMIE wątek zamknięty Jestem stałą klientką w barze na ulicy Wały Jagiellońskie i zawsze wszystko...
~Justyna
4

dodano: 5 kwietnia 2012

Wielkie rozczarowanie. wątek zamknięty Po pierwszej wizycie (tuż po otwarciu) powiedziałam sobie, że już nigdy...
~Hanna
3

dodano: 2 maja 2011

Kocham Was!! :) wątek zamknięty Z ręką na sercu mogę każdemu polecić Bioway. Jem u Was średnio dwa razy w...
~An.
1

dodano: 5 czerwca 2012

Dobre jedzenie w znośnej cenie wątek zamknięty Niedawno skorzystałem z tego biowaya, miłe panie pod Galerią rozdawały kupony...
~marco rollo
2

dodano: 13 sierpnia 2011

pozytywne miejsce wątek zamknięty Korzystałam kilkakrotnie z tego miejsca, z ciekawości zajrzałam na oceny i...
~Wiola
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2011

Smutne miejsce z niską wibracją. Jedzenie marniutkie, obsługa tragiczna (ręce opadają). wątek zamknięty Nie polecam nikomu - omijać szerokim łukiem, podobnie zresztą jak i pozostałe...
~veganspirit
1

dodano: 10 lipca 2011

Niestety, rezygnuję po wielu próbach wątek zamknięty Oj, oj, oj. Byłam stałym klientem, do dziś. Z perspektywy czasu miałam okazję...
~Ninka
1

dodano: 17 maja 2011

super wątek zamknięty obsługa miła i uśmiechnięta. Chętnie zajrzę ponownie. Uważam, że to co mi...
~meg.i.wa
-

dodano: 16 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
54

31

wątków

do góry