Widok

strefy płatnego parkowania w Gdyni

czy widzieliście już nowy cennik zaparkowanie w mieście? Powiem tak - zwala z nóg. Dodatkowo wydłużone godziny opłat i płatne w weekendy. Podziękowania dla władz miasta przy kolejnych wyborach!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak najszybciej

Im podziękować
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pomyśl sobie, że motocykliści też muszą płacić pełną stawkę, a jak postawisz moto na miejscu parkingowym, to licz się z porysowanym bakiem.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale że co? U ciebie w sypialnianej dzielnicy nie ma sklepów, że musisz do centrum jeździć?

Czy rodzinę z Wejherowa musisz oprowadzić?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

I dobrze

Samochodów jest za dużo: Gdańsk 310 tys, Gdynia prawie 190 tys, Sopot 30 tys
Polskie centra miast zawalone samochodami wyglądają jak gigantyczny autokomis

Czas postawić na transport zbiorowy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16

niestety

też jestem motocyklistą i wiem że do niedawna w PL były tylko trzy miasta w których motocykle płaciły za parking - w tym gdynia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

mieszkam na świętojańskiej, więc skucha!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

opłaty

Od kiedy te opłaty i zmiany ? Od 01.07?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

ok, ale może najpierw parkingi pod skm itp. Nie wszyscy mają do dyspozycji transport zbiorowy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

abonament dopuszcza parkowanie tylko na wyznaczonych najbliższych ulicach, spróbuj szczęścia żeby tam zaparkować
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak, od 1 lipca
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie po to wprowadza się strefy płatnego parkowania, aby mieszkańcy mieli więcej miejsc dla siebie.

Mniej aut będzie do tych stref przyjeżdżało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żeby można było komuś podziękować i zmienić władzę w mieście, to trzeba mieć na kogo.

Ja nie widzę żadnej, mocnej, nie PIS-owskiej opozycji i pewnie dlatego będę głosować na to co znam, jak większość gdynian. Żeby zmienić rządzących w mieście takim jak Gdynia, gdzie ekipa się nie zmienia od dziesięcioleci to nie wystarczy podburzać ludzi w internecie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

A kto ich wybiera od kilku lat??

Ja juz na szczura nie glosuje conajmniej od 2 kadencji, ale ktos to robi, a pozniej takie kwiatki
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

chodzi o całokształt, jeśli pobieramy opłaty od grabówka do orłowa to chyba najpierw wypadałoby zorganizować parkingi. Dojazdy komunikacją zbiorową często wiążą się z długim oczekiwaniem na przesiadki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz wszyscy płaczą

A jak opłaty dotyczyły tylko centrum i mieszkańców (nie mam nic do opłat za parkowanie, jak przyjeżdża się spoza centrum, tylko szlifować bruk, na przykład na Świętojańskiej) to ile było głosów, że dobrze tak, że jak się chce mieszkać w centrum to trzeba za to płacić? No to teraz macie, mieszkańcy Działek Leśnych, Orłowa, Wzgórza i Grabówka. Przypomnę tylko, że to, że zapłacicie za parkowanie, nikt Wam miejsca nie zagwarantuje jako mieszkańcom. Witamy w naszej bajce :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

niestety nie w ścisłym centrum. Tu mieszkańcy już od lat kręcą po pięć kółek dziennie żeby zaparkować w miejscu, do którego są uprawnieni abonamentem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry