Widok
studio fryzjerskie ROMA ?
Czy ktos moze cos powiedziec o tym salonie fryzjerskim znajduje sie w Gdansku-Przymorzu. Byli na targach i czesali modelki, powiem ze b. ladnie - a ja szukam fryzjera do moich dlugich wlosow - moze ktos z was slyszal o tym salonie? Jak czesza i czy ich fryzurki sa trwale?? czy ktos z was robil sobie tam fryzurke na swoj slub?
Dziekuja za odp. i pozdrawiam.
Dziekuja za odp. i pozdrawiam.
Dzwonilam do tego salonu, pani bardzo sympatyczna, najpozniej m-c przed trzeba przyjsc sie pokazac - chodzi o wlosy, wiedziec jaka ma sie wiazanke, suknie - najlepiej zdjecia.
Fryzurka slubna kosztuje ok 100 zł. Panie nie przyjezdzaja do domu - trzeba przyjechac do nich
Na reszte relacji czekamy od osob ktore czesaly sie w tym salonie.
Przede wszystkim jak z trwaloscia.?
Fryzurka slubna kosztuje ok 100 zł. Panie nie przyjezdzaja do domu - trzeba przyjechac do nich
Na reszte relacji czekamy od osob ktore czesaly sie w tym salonie.
Przede wszystkim jak z trwaloscia.?
Czesc! Bylam wczoraj! Pani uwinela sie w ponad godzinke z moimi wlosami (a to ciezka sprawa dlugie, geste). Zakrecila mi je tak jak chcialam i do tego przedstawila trzy bardzo fajne mozliwosci upiecia fryzury. Zaplacilam 50 zl. Przed slubem jeszcze bede szla na balejage i to wszystko. Normalnie idzie sie miesiac przed slubem na probna i wtedy Ona zapisuje na konkretny termin (ja poszlam teraz bo nie mieszkam tutaj). Fryzura wytrzymala i jeszcze sie trzyma ale moim zdaniem tu duzo zalezy tez od samych wlosow. Pozdrawiam
Slub mam 24 czerwca, jakis czas temu rozmawialysmy na gadu!? Pamietasz?
Ja tylko opisalam Pani moja suknie i tyle, zreszta mi sie malo rzeczy podoba i co do fryzury wiedzialam konkretnie co chce i tak mnie uczesala potem bylam na przymiarce sukni i wszystko pasuje. Na targach robila bardzo podobnie fryzury, krecila na lokowke i dowolnie upinala, ja mialam tak samo. W sukni najwazniejsza jest gora, czy odkryta z jakim dekoltem. Zdjec nie mam. Bukiet wazny tylko wtedy jak chcesz miec we wlosach upiete kwiaty.
Ja tylko opisalam Pani moja suknie i tyle, zreszta mi sie malo rzeczy podoba i co do fryzury wiedzialam konkretnie co chce i tak mnie uczesala potem bylam na przymiarce sukni i wszystko pasuje. Na targach robila bardzo podobnie fryzury, krecila na lokowke i dowolnie upinala, ja mialam tak samo. W sukni najwazniejsza jest gora, czy odkryta z jakim dekoltem. Zdjec nie mam. Bukiet wazny tylko wtedy jak chcesz miec we wlosach upiete kwiaty.