Widok

studio glamour gdynia

Czesc
Mam pytanie czy ktos byl w studio glamour w gdyni na ul. abrahama?
Podobrno robią tam super paznokcie. Napiszcie czy warto tam isc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli nie ma Pani na co wydać to lepiej na tace w kościele.Jedna była dobra dziewczyna, ale odeszła ,będę miała jej namiary,gdzieś w centrum w grudniu otwiera salon to dam znać,jest jeszcze pami magda ale żadko.
i tu się zgadzam!!!na innym forum czytałam o P.Ani , która niby świetnie robi pedicure-co za bzdura-nie ma żadnego przeszkolenia;pozalewałam skórki czerwonym lakierem tłumacząc,że ma zły dzień. Dla mnie żenada
BYLAM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA OBSLUGA I KOSMETYKI NA WYSOKIM POZIOMIE,UWIELBIAM LAKIERY I KOSMETYKI NA KTORYCH TAM PRACUJA!!!
Hej pani w markowych ciuchach^^ jesteś w błędzie że słoma z butów Ci nie wystaje...ale IP Cię kochaniutka zdradza...^^
Pewnie nie wiesz co to...
czytam to i widzę zazdrość -zawiść o markowe ciuchy??gratuluję tej która je nosi i zapewne będzie ją stać na skorzystanie z waszych usług

Inne tematy z forum Moda i uroda

jaki krem na noc +30 ?? (210 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (138 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

do góry