Widok
Jeśli przejechać się obwodnica nie byłoby problemem to polecam wybrać się do Gdyni, na Pogórze. Tam otwiera się nowe studio Lubek Bauformat (salon co prawda jest w trakcie przygotowania, ale już teraz można po umówieniu z właścicielem zobaczyć ekspozycje i zamówić kuchnię - ja tak zrobiłam). Kontakt do właściciela salonu to: Tomasz Lubaczewski 501 985 180, salon znajduje się przy ul. Płk. Dąbka, jakieś 200 m za Nomi.
Meble, z Niemieckiej fabryki Bauformat są bardzo solidne - wykonane z niemiecką precyzją, a takich aranżacji jak tam to jeszcze nigdzie nie widziałam.
Na Pogórze dojazd jest banalny bo z obwodnicy trzeba zjechać na przedostatnim zjeździe, na Estakadę Kwiatkowskiego, przejechać nią do końca i prosto wjechać pod gore (przy drodze stoi reklama z mapką dojazdu). Na górze skręcić w lewo w Płk. Dąbka i przejechać jakiś 1km. Salon mieści się w budynku za Przychodnia Weterynaryjna (boczna uliczka to Żłókiewskiego).
Meble, z Niemieckiej fabryki Bauformat są bardzo solidne - wykonane z niemiecką precyzją, a takich aranżacji jak tam to jeszcze nigdzie nie widziałam.
Na Pogórze dojazd jest banalny bo z obwodnicy trzeba zjechać na przedostatnim zjeździe, na Estakadę Kwiatkowskiego, przejechać nią do końca i prosto wjechać pod gore (przy drodze stoi reklama z mapką dojazdu). Na górze skręcić w lewo w Płk. Dąbka i przejechać jakiś 1km. Salon mieści się w budynku za Przychodnia Weterynaryjna (boczna uliczka to Żłókiewskiego).
Zakład stolarski - ceny producenta- wizualizacje komputerowe- zapraszam http://www.meblodar.com
Apel do oszukanych przez SIMA Studio
Szanowni Państwo !
To o czym piszecie powyżej to szablon działań Pana Szymona, który pięknie mówi, przedstawia pomysłowe projekty, a dalej.... prosi o sporą zaliczkę na wykonanie zamówienia, a w przeddzień montażu wymusza zapłatę reszty poprzez szantaż, że jeśli się nie zapłaci to nie będzie montażu. Klient jest wtedy przyparty do muru , bo skoro tyle czasu już czekał to w przeddzień montażu ma nie zapłacić reszty ?
Następnie zjawiają się Panowie , którzy część mebli przywożą , a reszta jest potem. A to potem trwa i trwa i trwa. U nas od grudnia do połowy lutego.
Jest stały szablon rozmów , tłumaczeń, że zawiódł wykonawca mebli, monter, zepsuł się samochód itd. Obiecany jest montaż na następny termin ,który trwa tygodniami. A na dobrą sprawę widoku końca nie widać. Totalna ignorancja klienta /nie odbieranie telefonów/.
i bezczelne kłamstwo.......
Usprawiedliwieniem jest też trudna sytuacja finansowa, rozwiązanie Firmy , chociaż zamówienia nadal są przyjmowane i na pewno oszukiwani są kolejni ludzie.
Chyba nadszedł czas , aby wreszcie zrobić porządek i zakończyć ten proceder.
My już poczyniliśmy odpowiednie kroki i nawiązaliśmy kontakt z kilkoma osobami poszkodowanymi , traktowanymi w ten sam sposób.
Prosimy klientów SIMA Studio znajdujących się w podobnej sytuacji o kontakt z nami : 501778522 , 508797777
To o czym piszecie powyżej to szablon działań Pana Szymona, który pięknie mówi, przedstawia pomysłowe projekty, a dalej.... prosi o sporą zaliczkę na wykonanie zamówienia, a w przeddzień montażu wymusza zapłatę reszty poprzez szantaż, że jeśli się nie zapłaci to nie będzie montażu. Klient jest wtedy przyparty do muru , bo skoro tyle czasu już czekał to w przeddzień montażu ma nie zapłacić reszty ?
Następnie zjawiają się Panowie , którzy część mebli przywożą , a reszta jest potem. A to potem trwa i trwa i trwa. U nas od grudnia do połowy lutego.
Jest stały szablon rozmów , tłumaczeń, że zawiódł wykonawca mebli, monter, zepsuł się samochód itd. Obiecany jest montaż na następny termin ,który trwa tygodniami. A na dobrą sprawę widoku końca nie widać. Totalna ignorancja klienta /nie odbieranie telefonów/.
i bezczelne kłamstwo.......
Usprawiedliwieniem jest też trudna sytuacja finansowa, rozwiązanie Firmy , chociaż zamówienia nadal są przyjmowane i na pewno oszukiwani są kolejni ludzie.
Chyba nadszedł czas , aby wreszcie zrobić porządek i zakończyć ten proceder.
My już poczyniliśmy odpowiednie kroki i nawiązaliśmy kontakt z kilkoma osobami poszkodowanymi , traktowanymi w ten sam sposób.
Prosimy klientów SIMA Studio znajdujących się w podobnej sytuacji o kontakt z nami : 501778522 , 508797777
To jest malo powiedziane zaliczka ja wplacilam calosc i meble sa niedokonczone a to co jest to fuszerka.Uwaga pan Szymon to OSZUST, KLAMCA,NACIAGACZ i do tego mozna dodac jeszcze obiecuje ze przyjezdza w danym dniu i godzinie a go nie ma ja tak czekam od sierpnia 2011 roku.Podaje nr telefonu do p. Szymona moze ktos zechce sobie porozmawiac z nim i troche nerwow szarpnac 506340413
Dla relaksu proponuje przejrzeć sobie parę dobrych projektów z http://pikea.pl
Witam Pania,
jako Rzedstawiciel Nimieckich Producentow Störmer oraz Artego Küchen moge zaproponowac bezposrednia wycene Projektu albo pojscia do studia Kuchennego w Sopocie w ktorym takze dozoruje Projekt. Jezeli zwrocilem Zainteresowanie Prosze o kontakt.
Linki do stron Internetowych.
http://www.artego-kuechen.de
http://www.stoermer-kuechen.de
W Imieniu Kierownictwa Firmy Artego oraz Störmer Kuchnie Zapraszam do Wspolpracy.
Pozdrawiam
Peter Schulz
Fon: + 49 561 7398 2579
Fax: + 49 561 7598 2578
Kom. + 48 518 248 561
Mobil. + 49 172 48 76 774
E-mail: k.u.echen@hotmail.de
E-mail: p.schulz.artego@hotmail.de
jako Rzedstawiciel Nimieckich Producentow Störmer oraz Artego Küchen moge zaproponowac bezposrednia wycene Projektu albo pojscia do studia Kuchennego w Sopocie w ktorym takze dozoruje Projekt. Jezeli zwrocilem Zainteresowanie Prosze o kontakt.
Linki do stron Internetowych.
http://www.artego-kuechen.de
http://www.stoermer-kuechen.de
W Imieniu Kierownictwa Firmy Artego oraz Störmer Kuchnie Zapraszam do Wspolpracy.
Pozdrawiam
Peter Schulz
Fon: + 49 561 7398 2579
Fax: + 49 561 7598 2578
Kom. + 48 518 248 561
Mobil. + 49 172 48 76 774
E-mail: k.u.echen@hotmail.de
E-mail: p.schulz.artego@hotmail.de
Sprawa oszustwa przez p. Szymona i jego kolegę prowadzona jest przez I Komisariat Policji Gdańsk Orunia - na razie jest 6 osób poszkodowanych może warto zgłosić następne przypadki oszustw i krętactw /chociaż te nie są kwalifikowane jako przestępstwa/. Numer telefonu do KP Orunia prowadząca sprawę 583216752.
Zapraszam do firmy Majster Serwis w Gdańsku na ulicy Wyczółkowskiego 36 lub na naszą stronkę: http://www.ms-ster.pl
Napewno nie pożałujesz Martyno.
Jeśli masz pytania, skontaktuj się z biurem, bądź na mój adres e-mail: patrycja.majsterserwis@gmail.com ;)
Pozdrawiam
Patrycja
Napewno nie pożałujesz Martyno.
Jeśli masz pytania, skontaktuj się z biurem, bądź na mój adres e-mail: patrycja.majsterserwis@gmail.com ;)
Pozdrawiam
Patrycja
W pelni sie zgadzam, ze to oszust jakich malo! Moja projektantka przekonala mnie by z nim wspolpracowac, ale teraz bardzo tego zaluje. Umowa podpisana w styczniu z adnotacja, ze dzielo (uslugi szklarskie) mialy byc zakonczone w lutym. Dzis po trzech miesiacach mam niedokonczony projekt, stracilem jeden dzien na klotnie, a cala sprawa pewnie skonczy sie w sadzie. Szymon jest nieslowny, umawia sie i nie dotrzymuje slowa, wreszcie klamie w zywe oczy. Zalecam: unikac go absolutnie!