Widok
Moge polecic firme ktora wykonala mi zabudowe mebli kuchennych i dwie szafy. Marzylam o ladnej ,nie drogiej kuchni.Dzieki poleceniu znajomych dostalam namiar na te firme.Co najwazniejsze ten facet ma niesamowity gust,umie super doradzic.Z poczatku mielismy swoje plany,ale po rozmowie z tym panem nasze plany ulegly zmianie.Jesli ktos szuka super fachowca to ze szczerego serca polecam.Ja juz mam swoja wymarzona kuchnie i jestem szczesliwa. Mialam tez zrobiony projekt komputerowy.Bylam tez po wycene w studiu kuchennym i okazalo sie,ze Pan Janusz zrobil mi o 30% taniej. Zainteresowanym moge wyslac moje zdjecia . Zycze Wam wszystkim powodzenia. beatakozlowskaa@tlen.pl
lub mail do Pana Janusz wlasciciela stolarni meblenazamowienie5@ tlen.pl
lub mail do Pana Janusz wlasciciela stolarni meblenazamowienie5@ tlen.pl
nie polecam Studia SIMA (p. Szymona)!!! Totalna amatorszczyzna, ciągłe zwodzenie klienta, usterki a zapłata w umowie przed dostarczeniem mebli. Cena wysoka nieadekwatna do końcowego efektu - znacznie lepiej prezentowałaby się Ikea a polowa pieniedzy w kieszeni by została. No cóż ale jestem mądry po szkodzie bo zachciało mi się dać pracy rodakom;///
NIE POLECAM SIMA
NIE POLECAM SIMA
Jeśli ktoś porównuje cenę gotowych zestawów mebli a projektowanie kuchni i wykonanie ich pod wymiar to widać jak się zna na rzeczy...
Kupując garnitur a szyjąc na miarę niby taż to samo... ???
A jednak moim zdanie jest w tym jakaś "drobna" różnica, ale to moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgodzić.
Kupując garnitur a szyjąc na miarę niby taż to samo... ???
A jednak moim zdanie jest w tym jakaś "drobna" różnica, ale to moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgodzić.
A ja polecam Sima Studio
I nie cukruje - skorzystałem i jestem zadowolony , moi znajomi również. Raczej nie udzielam sie na forach internetowych , ale jestem zdziwiony...czytając powyższą opinię. Doświadczenie mi podpowiada ( a jestem handlowcem :)) że łatwiej wypisać frustrację niż pochlebne opinię.....pozdrawiam
Zdecydowanie nie polecam usług pana Szymona!!!!
Domorosły biznesmen...partactwo,zwodzenie klienta, szkoda gadać - miło jest oczywiście do momentu ,kiedy nie dostanie pełnej kwoty pieniędzy,później szukaj wiatru w polu ... zero profesjonalizmu!
Same materiały i wykonanie mebli (oczywiście przez firmę zewnętrzną) ok,ale złożenie ich w spójną całość przez pracowników Sima studio , i profesjonalny pomiar - zapomnijcie !
Żenada, i nic więcej !
Oczywiście cena jak wszędzie ,powiem nawet,że bardzo wygórowana za efekt końcowy i partactwo,które wykonują !
Domorosły biznesmen...partactwo,zwodzenie klienta, szkoda gadać - miło jest oczywiście do momentu ,kiedy nie dostanie pełnej kwoty pieniędzy,później szukaj wiatru w polu ... zero profesjonalizmu!
Same materiały i wykonanie mebli (oczywiście przez firmę zewnętrzną) ok,ale złożenie ich w spójną całość przez pracowników Sima studio , i profesjonalny pomiar - zapomnijcie !
Żenada, i nic więcej !
Oczywiście cena jak wszędzie ,powiem nawet,że bardzo wygórowana za efekt końcowy i partactwo,które wykonują !
ja mogę ze spojonym sumieniem polecić stolarza, którego kilka wykonanych realizacji widziałam sama.
Ogólnie uważam, że fachowca najlepiej szukać pytając znajomych, zadowolonych ze swoich stolarzy.
Z tego co wiem, on również wykonuje projekt w specjalnym programie i doradza, zarówno jeśli chodzi o kolorystykę jak i rozwiązanie, które sprawdzą się w codziennym użyciu.
Podaję numer telefonu:
500-260-814
Jarek.
Pozdrawiam i życzę pięknych mebli.
Ps. w Studio zawsze będzie wyższa cena, bo ktoś musi zarobić na jego utrzymanie:)
Ogólnie uważam, że fachowca najlepiej szukać pytając znajomych, zadowolonych ze swoich stolarzy.
Z tego co wiem, on również wykonuje projekt w specjalnym programie i doradza, zarówno jeśli chodzi o kolorystykę jak i rozwiązanie, które sprawdzą się w codziennym użyciu.
Podaję numer telefonu:
500-260-814
Jarek.
Pozdrawiam i życzę pięknych mebli.
Ps. w Studio zawsze będzie wyższa cena, bo ktoś musi zarobić na jego utrzymanie:)
Witaj dar
Jak szukałam kuchni rzuciła mi sie w oczy ich reklama ale ostatecznie do nich nie trafiłam. Swoją kuchnię zrobiłam w studiu z niemieckimi meblami nobilia i jestem super zadowolona poniżej link do mojej opini pod ich prezentacją polecam
http://www.trojmiasto.pl/Nobilia-o26350.html#wyniki
ania
Jak szukałam kuchni rzuciła mi sie w oczy ich reklama ale ostatecznie do nich nie trafiłam. Swoją kuchnię zrobiłam w studiu z niemieckimi meblami nobilia i jestem super zadowolona poniżej link do mojej opini pod ich prezentacją polecam
http://www.trojmiasto.pl/Nobilia-o26350.html#wyniki
ania
Trafić teraz na porządnych stolarzy którzy zamontują kuchnie zgodnie z projektem to marzenie.Ja zamawiałam kuchnie z Elbląga, stolarze tak zamontowali mi meble że płakać się chce.Kuchnia połączona z salonem żadnych listew maskujących nic.Między barkiem oddzielającym kuchnie a salonem zostawili wielkie dziury, krzywo docieli szafki przez co porobili kolejne szczeliny.Zapłaciłam za kuchnię 8000 a nie mogę na nią patrzeć.Codziennie wydzwaniam do nich żadając poprawki umywają ręce.
Właśnie odebrałam mieszkanie i także szukam solidnego wykonawcy kuchni ale także i szaf. W ostatni weekend odwiedziłam salon strefa kuchni jest to pierwsze miejsce do jakiego trafiłam. trafiłam do nich przez to forum mają doskonałe opinie klientów ponadto mieli promocję 40 % rabatu. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, wybór kolorów bardzo duży oferta cenowa do zakceptowania ale oczywiście zamierzam odwiedzić jeszcze inne sklepy i napewno opiszę moje wrażenia. Mam nadzieję napisałam cos bardziej pomocnego ...
pozdrawiam
martyna
pozdrawiam
martyna