Widok

studio tatuażu

Mam zamiar zrobić sobie tatuaż, ale ponieważ nie mam doświadczenia i nie wiem gdzie iść to chciałem się spytać czy Znacie godne polecenia studio tatuażu ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robilam w Pandemonium w Gdansku i jestem zadowolona.
Ja tatuuje się od 17 roku życia, troche tego mam ;) i robiłam w różnych studiach różne wzory, obrazki i własne widzimisie- tak więc jak się dowiem co chcesz sobie wytatuować, będę w stanie polecić specjalistę ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.Chciał bym zrobić sobie tatuaż polinezyjski na całej ręce,ale nie mam pojęcia do jakiego studia tatuażu mam się udać.
Black 8 na Przymorzu. Robiłem tam i jestem zadowolony więc polecam.
a masz jakieś kompleksy, chcesz zostać zauważony. Potrzebujesz może pomocy psychologa szkoda się oszpecać bohomazami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Panie Malarzu oszpecasz to chyba Ty pokoje które malujesz;))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tatuaże są obżydliwe a na starszych, zwiotczałych ciałach wyglądają jak wymiociny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
o gustach i smakach się nie dyskutuje a osoby piszące/ mówiące, że cś jest brzydkie ukazują jak mało są tolerancyjne. Każdy lubi co innego i nie ma co nad tym dyskutować a pytanie dotyczyło polecenia studia a nie informacji czy podobają Wam się tatuaże.. no cóż inteligencja czyta ze zrozumieniem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam red dragon na św ducha ;)

Inne tematy z forum Inne

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

Pomysły na prezenty (54 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

do góry