Widok

sukienka dla świadkowej.... dylemat

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej :)
Będę za 2 tyg. świadkowa na slubie brata, dowiedzialam sie dopiero wczoraj bo zaszla zmaiana, świadek nie da rady dojechac z anglii i beda dwie swiadkowe w tym ja :) i nie mam pojecia w co ubrac :o zaznaczam ze bedzie tylko slub i obiad w domku w 20. os gronie.

pomyslalam o takich zestawach ale nie wiem czy wypada czy kolor ok czy dlugosc dobra i ogolnie ... mam 22 lata jestem szczupla nosze rozmiar 36/38 i mam 175 cm wzrostu.

Bardzo podoba mi sie to zestawienie plus bolerko na ramiona... ale czy braz jest ok? i czy dlugosc przed kolana wypada?
image

Uploaded with ImageShack.us

albo taka sliwkowa sukienka dluzasza od tej pierwszej plus gladiatorki... ale czy takie butki pasuja??
image

No i jeszcze pomysl kolezanki z niebieska sukienka ale nie jestem przekonana...
image

Jesteśmy razem od 1.10.2007...na ZAWSZE :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie sie bardzo podoba kolor brązowy...:)
sukienka ładna, akurat na taką okazję moim zdaniem, kolory wszystkie fajne, ale te buty blee :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
śliwkowa.;-)
image
image
dlaczego buty bleee??? chodzi ci zapewne o te gladiatorko-botko-sandaly :P mojej mamie sie podobaja ale babci juz nie hehe moim zdaniem są modne i ładne taki akcent :)) nie podobaja mi sie te blekitne tylko ale kolezanka mowi ze super do tej sukienki tyle ze ja sie w blekicie nie widze ale mam wrazenie ze okazja bycia druhna wymaga stonowanego jasnego koloru i elegancji ...niewiem! pomozcie... :)) ja jestem za zestawem pierwszym utwierdzcie mnie w przekonaniu ze jest ok bo zupelnie nie wiem czy moge sie tak ubrac ...
image
bleee bo mi się nie widzą, może i modne ale dla mnie brzydkie i nieeleganckie - ale każdy ma prawo do własnego zdania; jeśli chodzi o kolory to najbardziej mi się podoba śliwkowy i ja bym ten wybrała :)
ale w sumie za śliwkowa tez jestem tylko nie wiem czy takie butki z cwiekami pasuja na bycie świadkową w kosciele :P
image
mi sie podoba fioletowa sukienka, uwazam, ze zarowno kroj jak i dlugosc sa idealne na taka uroczystosc:) jesli chodzi o buciki, to te do fioletowej sukienki czarne z cwiekami moglyby byc za ostre, zalezy jakie dodatki (toebrka, bizuteria) bys dopasowala i jaka masz urode. ja chyba bym postawila na gladkie, czarne sandalki do tego kopertowka czarna (lub pseudo-węzowa) i fajne zwisajace kolczyki:)
mam ciemno brazowe włosy podchodzace pod palona kawę, jestem opalona i mam wyraziste oczy :))
image
nie chcę zwyklych wyrazistych sandalkow :/ na tych zdjeciach wllasnie laska jest w takich czarnych zwyklych i moim zdaniem wyglada mdlo :/
image
'nie chce zwyklych banalnych sandalkow' ........ mialo byc hehehe :P
image
nie pasują te buty z ćwiekami wg. mnie, ale to ty będziesz świadkową i sama zdecydujesz :) ja wolałabym właśnie delikatniejsze, bardziej kobiece
butki gladiatorki pasuja jak najbardziej , dodaja charakteru, tylko moze pominmy cwieki ,uwazam ze gladiatorki sa eleganckie tylko dobrze trzeba do nich dobrac styl sukienki no i styl samych gladiatorek, moja mama bedzie miala takie buty na moim slubie i uwazam ze wygladaja bosko :) . jesli chodzi o sukienke mi najbardziej podoba sie brazowa
Moim zdaniem sukienka może być, chociaż sama bym wybrała trochę dłuższą. Jeśli chodzi o kolor to moim zdaniem najładniejsza jest śliwkowa, ale brązowa też niczego sobie - moja przyjaciółka będąc świadkiem na ślubie brata była ubrana na brązowo i bardzo elegancko to wyglądało, więc myślę, że powinno być ok :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
mi się podoba najbardziej ta brązowa, buty wybrałabym bardziej eleganckie, jeżeli masz być świadkową
coś w tym stylu
image

image

image

chociaż te gladiatorki co pokazałaś są super, ale nadają sukience zbyt imprezowy charakter
platformy bardzo mi sie podobaja ale jestem za wysoka zeby nosic 13cm obcasy :))

jestem zdecydowana na ten zestaw plus bolerko ecru :) jest ok ?

image

image
Te blekitne buty sa suuuuper, sliczne i mega pasuja do sukienki :)
dla mnie bomba :)

Inne tematy z forum Ujeścisko

Muza musi grać. (2853 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Dąbka 33 (3 odpowiedzi)

W okolicy powstającej inwestycji znajdują się dwie szkoły podstawowe, przychodnia, punkty...

do góry