Widok
ja mogę polecić dwa miejsca - jedno to Hala targowa w centrum gdanska na przeciw baszty Jacek - obok jest duży rynek :) na górze jest salon slubny a na przeciwko sklep z sukienkami róznymi balowymi itd - piękne a ceny niskie !! kupilam przepiękną sukienkę za 160 zł, białą ale bardzo ładną. Potem jak się przeszłam to widziałam kilka też super i nawet żałowałam :PPP
Po drugie - ostatnio przebiegłam się na szybkiego po Centrum Chrobrego (albo coś w tym stylu, nie pamiętam nazwy nawet - ale mają same ciuchy i mnóstwo kiecek).
Po drugie - ostatnio przebiegłam się na szybkiego po Centrum Chrobrego (albo coś w tym stylu, nie pamiętam nazwy nawet - ale mają same ciuchy i mnóstwo kiecek).
ja nie wiedzialam ze to tam - i szlam z buta od przystanku tramwajowegooo, a byly wtedy mega zaspy:P szukalam hurtowni ktora jest za tym centrum - i przy okazji wpadlam tam i wypadlam, ale zobaczylam duzo sukienek i stwierdzilam ze warto bedzie tam podjechac z moja swiadkową :) wiem ze czynne codziennie do 19.
http://www.desperadolondon.com - tam dosyć sporo sukienek, różnych. Osobiście mam dwie z tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Długo szukałam dla siebie na poprawiny przeszłam wszystkie sklepy w Trójmieście, podobały mi się sukienki za 1000 zł jedynie- wcale nie jakieś super, a kupiłam desperado za 130zł i wszyscy goście byli pod wrażeniem :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam