Widok
Hej, no ja raz kupilam sobie suknie na slub do kuzynki w sklepie 'Luzik' w Gdyni na ulicy Swietojanskiej, nie pamietam numeru, ale babka ma super sukienki i ostatnio tez tam bylam po 2,5 roku od ostatniego zakupu jak szukalam sukni na kolejne wesele i miala bardzo fajne, ceny ok okolo 200 zl do 390 cos w tym stylu, a prawie na przeciwko jest taki inny salon odziezowy i tam maja tez, ale za to ceny okolo 800 zlotych, ale ladne sa, no coz ale za drogie.W kazdym razie sklep Luzik chyba jak w google wpiszesz Luzik sklep odziezowy Gdynia swietojanska to wyskoczy cos.
zależy ile chcesz wydać... moja Mama kupiła bardzo ładną sukienkę na moje wesele w Peek&Cloppenburg w Galerii Bałtyckiej na wyprzedaży jakoś za 250 zł
jest tam spory wybór, takie megastrojne balowe (ale te nie wiem ile kosztują) jak i trochę skromniejsze, ale moim zdaniem bardzo eleganckie i z fajnych materiałów...
w orsayu można też coś znaleźć, ale to już ktoś pisał
ja kupiłam sobie śliczną dziewczęcą sukienkę w orsayu na drugi dzień na poprawinowe śniadanie, za 69 zł (też przecena:))
jest tam spory wybór, takie megastrojne balowe (ale te nie wiem ile kosztują) jak i trochę skromniejsze, ale moim zdaniem bardzo eleganckie i z fajnych materiałów...
w orsayu można też coś znaleźć, ale to już ktoś pisał
ja kupiłam sobie śliczną dziewczęcą sukienkę w orsayu na drugi dzień na poprawinowe śniadanie, za 69 zł (też przecena:))
justa84 może mama byłaby chętna żeby którejś z dziewczyn uszyć sukienkę? Oczywiście za opłatą :)
PS Też bym taką mamę chciała!!!!
PS Też bym taką mamę chciała!!!!
justa84 jeśli o mnie chodzi to nie fatyguj mamy, ale może któraś forumka skorzysta...
jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to mam do sprzedania długą sukienkę z satyny z rozporkiem z przodu, kupiona była na wesele w tym roku (raz tylko ubrana). Kolor sukienki robił wrażenie bo jest to intensywny niebieski (inni mówią turkus) ale wg mnie niebieski. Zainteresowanym wyślę kilka fotek na maila, ale dopiero w czwartek