Widok

sukienka

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pomóżcie mi. Gdzie znajdę jakieś fajne sukienki bo ide na wesele 6 września i jeszcze nic sobie nie kupiłam :)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zalezy ile kasy chesz wydac!

image
teraz są wszedzie jeszcze wyprzedaże, więc można spokojnie coś wybrać z droższych sklepów :)

image
image
moze gildia albo na hali w gdyni

image
jeśli chcesz suknie wiczorową tanio to na gildii albo w chyloni
trochę drożej to w salonach ślubnych
w manhattanie w eva minge
a suknie dziewczęce lekkie wiosenne są w sklepach np cocomore, pretty girl, orsay

image
W Zarze w Galerii Bałtyckiej :-) Glidii nie polecam sama tandeta :-)
są z trzy sklepy z sukniami wieczorowymi jeden w połowie świetojańskiej po schodkach przy sklepie z odzieżą w stylu inyjskim i takimi gadżetami- za przystankiem dosłownie. a następne dwa są na dole świętojańskiem, jak miniesz vero modę to skręć w prawo, na przeciw kościoła są sklepiki....

image

Andzia
mam ten sam problem co Ty
idę na wesele 6 i 13 września :-)
Na gildii byłam wczoraj rzeczywiście tandeta , polecam Galeria Bałtycka tam napewno coś znajdziesz :-)

tez ide w wrzesniu na wesele w Galeri bałtyckiej jest bardzo malo sklepow z sukienkami juz wiecej sklepow bylo w gdansku w mlynie .ale tez nic dla siebie nie znalazlam jak juz jest cos ladniejszego to od razu 500zl kosztuje

image

image
Hej, no ja raz kupilam sobie suknie na slub do kuzynki w sklepie 'Luzik' w Gdyni na ulicy Swietojanskiej, nie pamietam numeru, ale babka ma super sukienki i ostatnio tez tam bylam po 2,5 roku od ostatniego zakupu jak szukalam sukni na kolejne wesele i miala bardzo fajne, ceny ok okolo 200 zl do 390 cos w tym stylu, a prawie na przeciwko jest taki inny salon odziezowy i tam maja tez, ale za to ceny okolo 800 zlotych, ale ladne sa, no coz ale za drogie.W kazdym razie sklep Luzik chyba jak w google wpiszesz Luzik sklep odziezowy Gdynia swietojanska to wyskoczy cos.

image
na swietojanskiej u gory kolo urzedu miasta jest sklep DORA maja sliczne sukienki i w rozsadniej cenie.
zależy ile chcesz wydać... moja Mama kupiła bardzo ładną sukienkę na moje wesele w Peek&Cloppenburg w Galerii Bałtyckiej na wyprzedaży jakoś za 250 zł
jest tam spory wybór, takie megastrojne balowe (ale te nie wiem ile kosztują) jak i trochę skromniejsze, ale moim zdaniem bardzo eleganckie i z fajnych materiałów...

w orsayu można też coś znaleźć, ale to już ktoś pisał
ja kupiłam sobie śliczną dziewczęcą sukienkę w orsayu na drugi dzień na poprawinowe śniadanie, za 69 zł (też przecena:))

dziewczyny byłam wczoraj na gildi i wszystko jakieś takie oklepane. Na każdym stoisku to samo można zneleźć i boje się tego że na weselu może co druga kobieta będze w tej samej sukience co ja lub podobnej. Jutro na spokojnie wybiore sie go galeri i manhatanu, może tam coś znajde :) Pozdrawiam

image
jak dobrze, że moja mama jest krawcową! Pokazuje palcem na zdjęcie, ładnie prosze, ide po materiał i już! Kochana ta moja mamusia:)

image
image
justa84 może mama byłaby chętna żeby którejś z dziewczyn uszyć sukienkę? Oczywiście za opłatą :)

PS Też bym taką mamę chciała!!!!

mama szyja przeważnie tylko dla mnie i moich sióstr, ale zapytam sie:)

image
image
justa84 jeśli o mnie chodzi to nie fatyguj mamy, ale może któraś forumka skorzysta...

w makalu jest wyprzedaz, ja wprawdzie kupilam w kwidzynie , ale w gdansku glownym jest tez ten sklep i widzialam tam tez sukienki, naprawde wyprzedaz konkretna, ja kupilam swoja za 1/3 ceny
a ja polecam Manhattan we wrzeszczu na 2 pietrze chyba ze 3 sklepy, suknie sprowadzane z USA, cuda

image
image
jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to mam do sprzedania długą sukienkę z satyny z rozporkiem z przodu, kupiona była na wesele w tym roku (raz tylko ubrana). Kolor sukienki robił wrażenie bo jest to intensywny niebieski (inni mówią turkus) ale wg mnie niebieski. Zainteresowanym wyślę kilka fotek na maila, ale dopiero w czwartek
Beti2411 podaj rozmiar proszę...

rozmiar 36
Szkoda, mała :(

no szkoda bo na prawdę ładna wg mnie.
przede wszystkim niespotykana
faktycznie sa piekne te sukienki w stylu La Mania i przystepne ceny

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry