Widok

suknie ślubne Wejherowo, Rumia, Reda

Proszę o namiary na salony sukien ślubnych w -wejherowie -Rumi-Redzie

Jak można to w miare dokładny adres,ulica nr itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Redzie jest chyba przy głównej trasie taki salon, a raczej sklep choć w dość obskurnym budynku/pawilonie, coś na wysokości cetrum Redy tam gdzie jadąc do Rumi po prawej stronie są różne sklepy, cukiernia itp. to jest zdaje się kawałek dalej :) w Rumi nie bardzo kojarze by tutaj coś takiego było.

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w wejherowie jest Magda na sobieskiego, Aspena na 10 lutego, Bj na sienkiewicza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
Ja polecam nowy salon w Wejherowie
ul. 3 maja 8a
http://www.salon-joanna.net/
Baaardzo miła obsługa , duuuuza komfortowa przymierzalnia i naprawdę śliczne niedrogie sukienki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jestem stałą klientką salonu u Żanety Miler. Szyłam tam trzy sukienki - projekt ustalony z właścicielką, jeśli mam coś do przerobienia również korzystam z usług tego salonu. Jestem bardzo zadowolona, p. Żaneta ma indywidualne podejście do klientek, czas realizacji zamówienia jest bardzo szybki. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Salon pani Zanety Miler bardzo mnie rozczarowal. Sukienke ktora dalam do ponoc profesjonalnego czyszczenia wlascicilka wyprala w pralce automatzcznej. Poodklejala sie czesc cekinow.Jak mozna pobierac wysoka oplate za czyszczenie nie majac do tego zadnego sprzetu.To zwykle oszustwo.Zreszta z tego co slyszalam to nie tylko mnie w tym salonie tak potraktowano. Rozwazam zgloszenie tej sprawy aby odpowiednia instytucja to sprawdzila.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lady Inez w centrum Nanice. super cierpliwa obsługa:) i piękne sunie w dobrej cenie
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
witam....
Czy posiada pani jakiekolwiek dowody na to że została pani kreacja jak pani twierdzi wyprana przez pralke. Jeżeli tak to prozę podać!!! bo w przeciwnym razie oddam sprawe dalej by juz nigdy w życiu nie oczerniała pani mój salon ani żaden inny!!
Skoro odebrała pani swoją kreacje po profesjonalnym czyszczeniu i prasowaniu dlaczego teraz pisze że brakuje jak pani twierdzi kamieni a nie przy odbiorze. Psuje mi pani dobra opinie mojego salonu bez podstawnie. Proszę sie zastanowic przy następnym wystawianiu negatywnej opini ze wzgledu na to zeby czasem pani sobie problemu nie zrobiła.
Salon Sukien Ślubny i Wizytowy Rumia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie znam salonu ale jak widze jak wlascicelka obchodzi sie z klientami, straszy itd to NIGDY TAM NIE PRZYJDE. Nie te czasy proszę Pani, tak Pani klienta nie zdobedzie ( straszny charakter)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja niestety znam ten salon. . . (Teraz jest chyba przeniesiony) Wypozyczylam tam sukienke z bolerkiem na ślub. Przed wypozyczeniem Pani miała zrobić z nią wszystko, ale kiedy podpisalam już umowę to nie była taka chętna do poprawek - " tego lepiej nie poprawiać, a tego nie da rady tak zrobić. . . ". Jednym słowem aby jak najmniej się nadrobić i dużo zarobić. Kiedy ubieralam sukienkę w dzień ślubu strasznie leciały z niej koraliki, wszędzie wisiały na nitkach a zwracalam pani uwagę, żeby poprzyszywala je, bo przecież za to płace, żeby używana sukienka była cała. Ramionczka do gorsetu były tak przyszyte i sam gorset tak poprawiony, ze mama musiała mi dosłownie przyszywac sukienkę do stanika , żeby to jakoś wyglądało... Warto przed wypozyczeniem, czy kupieniem sukienki u tej Pani przyjrzeć się wykończeniu sukienek- totalna tragedia- ja niestety przyrzalam się dopiero w dzień ślubu! Dotyczy to rownież sukienek wieczorowych, przeróbki to totalna fuszerka, nie jestem krawcowa, ale zrobiłbym to lepiej. Radzę jeszcze uważać na sukienki wyprzedawane z wystawy, które są wyplowiale- w sklepie cieżko było to zauważyć. Sukienka która kupiła moja przyjaciółka, aby ubrać na mój ślub leży w szafie, bo musiała szybko kupić nowa. Miała wyplowiala jedna polowe, a po poszerzeniu ciemniejszy pasek... Jednym słowem nie polecam i nigdy bym już tam nie poszła!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nowo otwarty
Salon Mody Ślubnej"Glamour"
ul.Plac Wolności 29
84-100 Puck

Zapraszamy od
Pn-Pt 9:30-17:30
sob 9:30-14:00.

Przepiękne suknie,dodatki tylko u nas...

Prowadzimy również:
- komis,(pomagamy sprzedać każdą sukienkę)

Szukasz niedrogiej a pięknej sukienki?
Tylko u nas niesamowite sukienki w bardzo dobrych cenach.
TANIEJ JAK WYPOŻYCZENIE.

ZAPRASZAM.

Cena przykładowa tj.Od...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry