Widok

sulmin

chciałbym kupić działkę pod domek jednorodzinny, ok. 1000m2, gdzie mam szukać informacji od sprzedających, żeby kupić bezpośrednio, po niższej cenie niż od pośrednika?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wpisz parametry w serwisach ogłoszeniowych i zaznacz, że bez pośredników.
image
zabawne;)

taki sobie jeden nieboraczek chce kupić bez pośrednika bo taniej, a nie wie jak to zrobić

jak dla mnie pytanie świadczy o tym, że taki ktoś nie powinien brać się za kupno nieruchomości samemu;)

ale działaj Michale, działaj

jak ktoś Ci wyżej napisał, w internecie nie wszystkie oferty pochodzą od pośredników, wiec je dokładnie przeglądaj i filtruj

poza tym o ile się nie mylę, Sulmin to gmina Kolbudy, zajrzyj więc na stronę gminy Kolbudy, tam jest zakładka giełda nieruchomości, możesz też dodać informację czego poszukujesz

nikogo nie obrażając, Sulmin to środowisko wiejskie, a tam żyją jeszcze ludzie starej daty, nie wszyscy korzystają z internetu, więc może w starym stylu... gazeta z ogłoszeniami do ręki i przeglądaj co tydzień, co się pojawiło

zostaje Ci jeszcze wycieczka w teren, pogadaj z Panią w sklepie, zamieść informację na słupie z prądem, ze kupisz działkę, może zapukaj do sołtysa, może do proboszcza
zgadza się, moja daleka rodzina sprzedaje działki w Przyjaźni i nigdzie się nie ogłaszają
Ja niedawno szukałam działki w sulminie i po prostu tam pojechałam na niektórych działkach były szyldy popytałam w sklepach i tym o to sposobem kupiłam działkę od osoby która się nigdzie nie ogłaszała.
Jak się chce to można na prawdę :]

Inne tematy z forum Pośrednicy i zarządcy

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Kredyty na mieszkanie (43 odpowiedzi)

Hey powidzcie mi czy korzystaliście z usług pośredników kredytowych jeżeli tak to jakich...

do góry