Widok

super bielizna

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
http://www.allegro.pl/item211860422_sekret_krisline_slub_sexy_queen_stringi_75b_m.html

image
Shot at 2007-07-12

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i od tego samego sprzedawcy, super bielizna na noc poslubną, dla mnie bomba !!!

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=538849&p=1&p=0

image
całkiem ok, ale czemu taka mała miska... ://

image[/URL]
image
to jedna z aukcji tego sprzedawcy, napewno ma większe

a tu super gładki stanik, do głębokiego dekoldu, ale z ramiączkami:

http://www.allegro.pl/item210714753_comet_nowosc_push_up_boom_do_glebokiego_dekolt.html

image
uwielbiam taką prostą bieliznę, tylko kurcze zawsze mam problem z dobraniem rozmiaru

image[/URL]
image
Misia, nie kupuj sobie czegoś takiego... Beznadziejna bielizna służąca do zniekształacania ciała.
agatha, ty sie na tym znasz. Powiedz, gdzie najlepiej (w ktorym ze sklepow internetowych) zaopatrywać sie w bielizne tak, zeby nie musieć jej zwracać bo numeracja pomy;lona??

image[/URL]
image
Niestety, nie ma tak fajnie... Nie istnieje taki sklep. Jest bardzo wiele porządnych firm, które nieźle trzymają rozmiarówkę, ale nawet najlepsze modele potrafią się trochę różnić w tkaninie o nowym kolorze... Ale wejdź na forum Lobby, tam wymieniamy się informacjami na temat rozmiarów - który model ma rozciągliwy obwód, który nieco ciaśniejsze miseczki.

Niektóre sklepy np. Belissima pomagają w doborze rozmiaru do danego modelu, inne na swoich stronach (głównie brytyjskie) przy wielu modelach mają adnotację typu "z doświadczeń dotychczasowych klientek - proszę zamawiać miseczkę o rozmiar większą, niż ta, którą Pani zwykle nosi".

Dlatego trzeba pytać koleżanki o doświadczenia i zamawiać więcej, niż chce się ostatecznie zakupić.

Sklepy polecane są wymienione w Lobby i w blogu "Stanikomania" Kasicy.
zaglądam czasami, ale niekoniecznie sie moge połapać do konca w tamtych postach. ale dzieki ci!

image[/URL]
image
Wpisz się do wątku rozmiarowego i zadaj pytanie o rodzaj bielizny, na jakim Ci najbardziej zależy. Z pewnością dostaniesz wyczerpującą odpowiedź :)
już sie kiedys wpisywałam gdzies tam :))

image[/URL]
image
Więc jak już masz niejakie pojęcie o swoim rozmiarze (a jak już pisałam - jest on zmienny nie tylko w róznych firmach, ale i ciało nam się zmienia pod wpływem noszenia dobrych staników, i nasze wymagania - apetyt na coraz lepiej ukształtowane ciało rosnie w miarę mierzenia:)) to możesz np. wstapić na blog Kasicy, poczytać o świetnych stanikach gładkich:

http://stanikomania.blox.pl/2007/06/Idealna-gladkosc-biustu.html#ListaKomentarzy

A potem przejść na główną stronę jej bloga, wybrać sobie sklep, złożyć zamówienie, a potem mierzyć, przebierać i wybrzydzać :)
Nie widze nic rewelacyjnego w tym zestawie bielizny... jedyne co w nim przyciąga uwagę to piękne piersi tej modelki (oczywiscie retuszofane na zdjeciu). bielizna przecietna, malo koronki, nie wiem nad czym sie zachwycac. A co to do tego, że bielizne na noc poślubna kupujecie..hmm ja myslalam, że na w noc poślubną to najlepiej na golasa, a nie w szytwnym staniku i pasku do pończoch :/ Po co wydawac niemała kase na jakies fikusne kreacje łóżkowe, jak i tak prawdziwy mężczyzna (mąż) powinien je zerwać z nas od razu po wejsciu do pokoju sypialnianego .
o gustach się nie dyskutuje, ale ja akurat preferuje gładki rodzaj bielizny nad wszelkiego rodzaju koronki, falbanki itd, wiec akurat pod tym wzgledem podoba mi sie ten komplecik. A co do nocy poślubnej- przyznaję rację, wszelkiego rodzaju fantazje zostawiam na inne okazje :))

image[/URL]
image