Widok
super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kilka dni temu przekuwałam nos. Pani kosmetyczka rewelacyjna!!!!!!!!! Bardzo miła i profesjinalna w swoim fachu. zaznaczam, że boję się nawet pobrania krwi , tak więc to przekłucie nosa to był wielki wyczyn dla mnie. Czysty zakład, cudowna pani komstyczka, i co najważniejsze bezbolesny zabieg. Polecam wszystkim, którzy cenią sobie miłą atmosferę i profesjonalizm. ceny normalne, za tak miłą obsługę byłabym w stanie zapłacić dużo wiecej. Pozdrawiam i gartulacje dla właściciela za właściwy dobór personelu. własciwy człowiek na właściwym miejscu to gwarancja sukcesu. Będę polecać wszystkim znajomym.
Moja ocena
Salon Urody Viva
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: -
jakość usług: 6
kreatywność: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.3
* maksymalna ocena 6
Polecam !
Chodzę do tego salonu od kilkunastu lat z częstotliwością co najmniej 9 razy w roku. Od dłuższego czasu korzystam z usług pani Doroty (fryzjerka damsko-męska) , która potrafi profesjonalnie obciąć włosy i dobrać farbę. Pani Dorota jest bardzo miła, umie porozmawiać z klientem i stworzyć atmosferę, w której naprawdę wypoczywam. Czytając zamieszczone tutaj opinie, byłam zaskoczona. Nigdy nie spotkałam się z sytuacjami tutaj opisanymi. Uważam, że to dobry salon fryzjerski, a pracujące tam panie są bardzo miłe. Mam wrażenie, że opinie tutaj umieszczone pisze konkurencja.