Widok

święta i stres

Dopada was przedświąteczny stres? ja już jestem na maksa spanikowana, dzisiaj sobie zaplanowałam dużo rzeczy a tu dzwonią z przedszkola że syn się źle czuje, więc pojechałam po niego i już za dużo nie zrobiłam, w domu bałagan, nic nie przyszykowane, jutro męża wyślę gdzieś z małym a sama chyba padnę z nerwów bo to nasze pierwsze święta u siebie i zjeżdżą się cała rodzinka, pomocy :( już z tego stresu boli mnie żołądek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jutro tylko wyprawa po choinkę plus jej ubranie i finito :)

Stres? Jaki stres. Luzzzzzik ;)
golnij sobie... ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
orfelia, ja tak naprawdę dzisiaj dopiero będę sprzątać, pewnie do nocy posiedzę, bo jeszcze jedzenie przyszykować. Starałam się kuchenną robotę zminimalizować, sporo rzeczy pokupowałam gotowych bo kucharka ze mnie ni bardzo. Też mała wigilia u mnie będzie. Jak się pracuje i wieczorami w domu to ciężko.Ja dzisiaj mam wolne, no ale dwójka szalejących dzieciaków po domu nie pomaga, mąż niestety nie mógł wziąć wolnego, łatwiej by było jakbym pomoc miała. Dzieci to bardziej nabałaganią niż coś zrobią. Zacznę sprzątać...ale najpierw ......napiję się kawki;)

Inne tematy z forum Kobieta

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (88 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

do góry