Widok
stanowczo nie polecam!!
będąc na kursie stylizacji paznokci mocno się zawiodłam, panie prowadzące kurs może są miłe ,ale brakuje im moim zdaniem umiejetności ,ktorymi powinien sie cechować dobry instruktor.Zajęcia przeprowadzone były beznadziejnie,chodziło tylko o to, by ulepić pare paznokci ,nieważne jak i zgarnąc od nas pieniądze za kurs.
Kursy z zakresu przedłużania i stylizacji paznokci w "APUSIE" w Gdyni - to nieporozumienie.Zdecydowanie nie polecam tejże placówki. Na terenie trójmiasta znajduje się wiele innych, profesjonalnych ośrodków szkoleniowych, dysponujących odpowiednio wykwalifikowaną kadrą.Kurs w APUSIE to strata czasu i pieniędzy.
A mi się bardzo podobało. zajęcia w małych kameralnych grupach, kosmetyków nie brakuje, modelki też przychodzą. Kurs dośc długi, bo aż 10 dni, wiec sporo można się nauczyć, biorac pod uwagę, że w innych placówkach są kursy dużo krótsze i droższe. I na koniec trzeba zdać egzamin, ale to dobrze, bo trzeba sie wykazać umiejetnościami. Nie dostaje się certyfikatu dlatego że się placi za kurs. Certyfikaty są w 2 językach. Panie dokładnie uczą i tłumaczą. nawet zapewniają kawę i herbatę bez limitu w cenie kursu. Czego chcieć wiecej :-)
A ja polecam szkolenia w Quality Nails w Gdyni, ja robiłam tam kurs indywidualnie ale wiem ,że grupy są maksymalnie 3 osobowe .Cena za szkolenie samodzielne jest jednak ta sama.Dużo zajęć praktycznych ,fajna atmosfera ,instruktorka dokładnie wszystko tłumaczy i pokazuje.Certyfikaty również w dwóch językach.I co fajne maja na miejscu hurtownię więc mozna wszystko sobie po szkoleniu wybrać . Polecam zdecydowanie!
Czytam dziewczyny Wasze opinie, osobiście byłam przeszkolona w Quality Nails, jestem zadowolona, dokładnie tak jak pisze Karola. Przed kursem bałam się że nie dam rady, chciałam nawet zrezygnować, ale teraz nie żałuję. Instruktorka fajnie i powoli wszystko mi wytłumaczyła, robiłam nawet pierwsze paznokcie klientkom, były zadowolone, ja również. Co do Apusa, słyszałam że też jest nie najgorzej, ale moja koleżanka która tam robiła kurs powiedziała mi że szkolą na produktach Quality Nails, czyli jakość produktów jest ta sama :-))), reszta to kwestia instruktorki, no i ceny ;-)