Widok

swietne miejsce dla każdego

siema
u7 przetestowałem w dwojaki sposób, najpierw z rodzinką w niedzielkę a następnie ze znajomymi w środe... powiem ogólnie- świetne miejsce dla każdego. rzeczywiście widać że ząb czasu sie na miejscu lekkuchno odcisnął ale to dla wnikliwego oka, a dla niektórych (np.żony mojego kumpla) to wręcz stwerdziła że miejsce w takim własnie stanie w tym miejscu i pod ziemią ma swoj niepowtarzalny klimat. kule nie sa takie złe - powiedzmy pół na pół (trochę nowych i trochę zużytych - ale to chyba normalne??? - jak na lodowisku z łyżwami - jedne lepsze inne troche gorsze). zaskoczyły nas mile skarpetki jednorazowe bo wczesniej sie z tym nie spotkaliśmy czy w niemczech czy w szwecji zawsze czymś tam psikali a tu fajne skarpety. promocje dopasowane - serdeczne dzięki obsłudze za polecenie Familiady -wzieliśmy dwie i dzieciaki były zajarane. a w srode trafiliśmy na promocje dla kobiet przygotowane. moze nie jest to sposob prowadzenia konkursów i zabaw w stylu showtime :) ale obsługa sie starała - moze szefostwo zatrudni animatorów albo pokaze jak to będzie lepiej - ale żonka i żona kolegi wygrały 2 fajne zaproszenia (kolibki i jakieś masaże). generalnie bardzo polecam to miejsce dla każdego
Moja ocena
oferta: 6

kreatywność: 5

jakość usług: 6

bezpieczeństwo: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
marna autopromocja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0