Widok
Graszka ja sie nie przejmują akurat ta jedną.. Bo mi ona wygląda na taką próżną kobietke, która szuka osobnika do pokazania sie.. Jednym słowem pustak, ale prawdą jest ze ona odzwierciedla jakieś ogólne tendencję panujące na rynku matrymonialnym :-D .. Nie wyobrażam sobie współczesnych kobiet by na starość z facetem z którym przeżyły życie poszly na molo trzymając sie za rękę.. Jak czasem smigalem na spacer nad morze i widzialem takich dziadków.. To aż cieplo na sercu sie robiło.. Bo wlasnie tak bym chciał dotrwać do starosci.. A tak jak @sam powiedział.. Teraz jakieś dziwne ogl. Typu czy po 50 ktoś mnie pokocha :-( .. Kiedyś ludzie mieli inne priorytety, jakoś byli bardziej zdolni by dawać siebie a nie tylko brać :-( .. Teraz wszysko wiąże sie z boskim wyglądem i sexowaniem.. A sprawy sercowe zeszły na dalszy plan :-( kobiety mają jakieś dziwne problemy.. Bo sie gazet naczytaja glupkowatych, co im właśnie takie problemy wyimaginowane podpiwiadaja..
Kult ciała jednym słowem. Wygląd jest bardzo ważny, bo partnerzy powinni być dla siebie atrakcyjni także fizycznie, ale ja pitole jak komuś 3-4cm przeszkadzają to jest to jakaś pomyłka genetyczna, skaza na mózgu z którą sie taka osoba urodziła ;P Ile ja lasek pogoniłem za takie teksty. Całymi miesiącami mrugały, uśmiechały się, sugerowały to i owo, a jak zadałem jedno lub dwa pytania jak sobie to wyobrażają i czy wiedzą czego chcą to "eeeee, yyyyyyy..." ...bye :)
Nie no oczywiście nie ma vo sie czarowac ze wygląd fizyczny nie jest ważny.. Ale nie jest najważniejszy.. Ona coś pisala też ze nie chodzi jej by na całe życie sie wiązać itd.. No to do k.. Nędzy bo kiego grzyba ludzie sobie głowę zawracaja.. By sie posexowac nie muszą sie wiązać.. I do tego full chetnych.. Tylko gorzej jak jedna strona ma takie podejście a drugą jednak już widzi jak się razem starzeją.. Potem jest zderzenie z prawdziwym swiatem i zalamka :-( a wracając do wyglądu.. Powiem ci ze ja tam mam ze np.. Gdy sie wiazalem to ta kobieta byla zwykła kobietą.. Ale im uczucie rozkwitalo.. Stala sie najpiękniejszą na świecie.. Mimo ze fizycznie sie nie zmieniła. :-D więc to rzecz względna :-D
Hahahaha ale ja się nie żale :-D stwierdzam fakt.. Więc skoro mam sie zmieniać fizycznie by mnie ktoś ,,pokochał,, to ja olewam taką miłość.. Dlatego wolę być sam, ominą mnie piękne chwilę typu zostanie ojcem etc. Nad czym ubolewam.. Ale ominą mnie tez rozczarowania.. A zresztą ja sie w zlych czasach urodziłem.. Teraz do kobiet to podejscie jaskiniowca trzeba mieć :-D
Widzisz MarTinez, jest w tym dużo prawdy co piszesz, jednak nie tylko kobiety takie są.
Mężczyźni również łamią serca kobietom, też zdażają się pustaki, prostacy i egoiści zapatrzeni tylko w siebie
Dzisiejsze czasy, wyścig szczurów...
internet pełen pokus cielesnych i materialnych.
Kiedyś ludzie zajmowali się pracą, domem, dziećmi, a w weekendy odwiedzali się.Nie każdy miał telefon, nie było internetu, dzieci bawiły się na świeżym powietrzu.A kobiety i mężczyźni? no cóż...charaktery były różne od wieków.
Myslicie, że kobiety nie były samotne? były...ale mało osób o tym wiedziało, bo nie było internetu. poza tym rozwód czy starokawalerstwo/panieństwo to był temat tabu.
Dzisiaj się o tym mówi głośno i za dużo
Mężczyźni również łamią serca kobietom, też zdażają się pustaki, prostacy i egoiści zapatrzeni tylko w siebie
Dzisiejsze czasy, wyścig szczurów...
internet pełen pokus cielesnych i materialnych.
Kiedyś ludzie zajmowali się pracą, domem, dziećmi, a w weekendy odwiedzali się.Nie każdy miał telefon, nie było internetu, dzieci bawiły się na świeżym powietrzu.A kobiety i mężczyźni? no cóż...charaktery były różne od wieków.
Myslicie, że kobiety nie były samotne? były...ale mało osób o tym wiedziało, bo nie było internetu. poza tym rozwód czy starokawalerstwo/panieństwo to był temat tabu.
Dzisiaj się o tym mówi głośno i za dużo
Zle mnie Graszka zrozumialas.. Obie strony sa siebie warte.. I kobiety i faceci.. Ja sam widze po rówieśnikach jakie mają podejście.. Zaliczać, zaliczać i jeszcze raz.. No i młode kobiety to samo.. A ten mial taką dzide a ten taką ;-) jakoś jak dla mnie to takie obrzydliwe :-( ... Ja będąc w związku z ręką na sercu nigdy nawet mi do glowy nie przyszło by robić skok w bok.. Bo ta jedyna była calym moim światem, cudem na ziemi i generalnie naj! A możliwości miałem.. Bo pracowalem w kuchni.. W knajpie nad morzem.. Więc naprawdę bylem zdziwiony jakie kobiety sa teraz bezposrednie (kelnerki) po wypicu paru piwek po pracy.. A jak kiedyś im powiedzialem że sa oblesne.. To wieljie galy robily :-D no jak to? Chcemy dac! A nie chcą brać?
MarTinez wiem o co Ci chodzi, dlatego ja też miałam i mam system wartości określony, trochę "nie na czasie" i jak widziałam co się w świecie szerzy, to jak tylko poznałam pożądnego faceta, o podobnych wartościach, to szybko go zatrzymałam go przy sobie:-)
Dlatego Sam był taki zdziwiony, gdy byliśmy w kinie, że ja taka młoda i już zaobrączkowana
Dlatego Sam był taki zdziwiony, gdy byliśmy w kinie, że ja taka młoda i już zaobrączkowana
Hmmmm....musiałabym zapytać głównego właściciela szopy, który zamierza całą sobotę przeznaczyć na popakowanie węgla do worków i ułożenie ich tak, żeby mogły zmieścić się inne graty. Chyba należy dać mu szansę:-)))
Jednak, gdyby komuś troszkę zabrakło by ogrzać chałupkę to podzielę się:-)
Nie nniej jednak będę miała na uwadze, gdyby kiedyś węgiel nie byłby mi potrzebny:-) serio:-)
Jednak, gdyby komuś troszkę zabrakło by ogrzać chałupkę to podzielę się:-)
Nie nniej jednak będę miała na uwadze, gdyby kiedyś węgiel nie byłby mi potrzebny:-) serio:-)