Widok

sylwester i nie tylko

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Hej. Moze ktos ma juz plany na sylwestra?
Moze tez nie masz co zrobic czasem z wolnym czasem, i podobnie nie zawsze masz z kim gdzies wyjsc. Np do kina na piwko czy impreze etc.. To napisz jesli jestes z gdanska
emka1821@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam że się wtrącę ale ile lat masz, marTi ? Chyba nie doczytałam, wybacz :)
Ilonko mam 102 lata ;-) bo czlowiek ma tyle lat na ile sie czuje :-D
@graszka
Dla prawdziwej miłości jestem w stanie wytrzymać aż do ślubu (albo do czego innego :P )... No problem ^^
MarTinez wiem o co Ci chodzi, dlatego ja też miałam i mam system wartości określony, trochę "nie na czasie" i jak widziałam co się w świecie szerzy, to jak tylko poznałam pożądnego faceta, o podobnych wartościach, to szybko go zatrzymałam go przy sobie:-)
Dlatego Sam był taki zdziwiony, gdy byliśmy w kinie, że ja taka młoda i już zaobrączkowana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
martinez,nie narzekaj,te co chcą dawać to omijaj,ale przecież nie wszystkie są takie same.To że nie znalazłes jeszcze wartościowej,z którą byś chciał być,nie znaczy że takiej nie ma,ale jak się zamkniesz w domu,to na pewno nie znajdziesz.
@marTinek, tak właśnie myślałam, boś ciągle niezadowolony i wiecznie narzekający, taka forumowa maruda :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pokaż mi gdzie ja narzekam? Piszę jak jest :-D nie bede pisał aby pisać by komuś to sie podobało.. Wyrażam swoje zdanie.. Obiektywnie :-D .. A ja tam nie marudze tak jak mówię ja z losem oglosilem rozejm :-o
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czemu piszesz tak jak by jutra nie miało być?
Aj tam ;-) odbieracie to tak jak chcecie odbierać :-D no i ok niech tak zostanie :-)
hahaha Sam, niesamowity jesteś :-*

MarTinez, nie znasz dnia ani godziny, gdy fajną dziewuchę oczarujesz swoim uśmiechem i podejściem do życia:-))))
To się p e s y m i z m nazywa smerfie marudo :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Realizm smerfetko realizm :-D optymizm nic mi nie dawał jedynie rozczarowanie .. Dobrze juz dobrze nie było tematu :-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
> MarTinez, nie znasz dnia ani godziny, gdy fajną dziewuchę oczarujesz swoim uśmiechem i podejściem do życia:-))))

Wątpię. Prawie nikt nie lubi skamlaków ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sadyl, może znajdzie się ta jedyna:-)
@marTi, eee tam, trzeba umieć wszystko odpowiednio dozować a wtedy jest łatwiej, jednak marudom ciężko okiełznać radość z życia. I teraz EOT, bom kobitą i zawsze mam rację a jak jej nie mam to i tak mam :D:D:D

@Sadyl, demonizujesz ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skamlakow? Czy ja skamlam? Mówię prosto z mostu ze ja olewam temat związków.. A ten dalej swoje... Dobrze ze ty jestes taki fifa rafa testosteron! Swiat jest uratowany :-D zakrec sie do tej ,,wyzszej,, jak nie jesteś z metra ciety :-P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
> zakrec sie do tej ,,wyzszej,, jak nie jesteś z metra ciety :-P

Dzięki za radę. Posłucham z pewnością. Z atencją, z jaką traktuję każdy twój wpis ;]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z wzajemnością bo ja twoje traktuję podobnie :-D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja jeszcze nie wiem co będę robiła w sylwestra, być może będę świętowałaa być może nie, zobaczymy ;)))
Martinez, każdy przez to przechodzi że olewa przez jakiś czas temat związków, a potem przychodzi ten moment, ta chwila, pojawia się ona/on i wtedy wszystko wraca do normy ;)))
Przypominam sobie jak chciałem postawić portal właśnie do damsko-męskich celów zapoznawczych. Portal miał sie znajdować w domenie sikorki.pl - była wtedy jeszcze dostępna ^^
do góry