Widok

sympatyczna parnerke

25 latek z gdanska pozna mila towarzyszke do roznych spontanicznych wypadow na piwko np moje gg10566092
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe partnerkę...lekko mówiąc...głównie chodzi o sex...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale na zasadzie "kobieta upita - kobieta zdobyta":D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Głodnemy chleb na myśli :) .......... ale temat fajny, popieram inicjatywę :)
Jaką inicjatywę? Zdobywania przez upijanie ?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Nieeeee, nie lubię pijanych kobiet. FUJ! Popieram temat, seks zawsze jest ciekawy......... można się wieeeeele nauczyć przy okazji :).
No i jak tu o was zmienić zdanie?...faceci typowe...sex,sex...co do pijanych kobiet,to to samo tyczy się pijanych facetów,to obrzydliwe,jeszcze,jak wracasz z takim zataczającym delikwentem do domu,to już wolę palacza,niż pijaka....
no i chyba nie chodziło o partnerkę,tylko o panerkę...a może o panterkę?albo jakąś inną kocicę...temu panu podziękujemy....nie pisze się po pijaku...
Zgadzam się z tobą. Pijana kobieta jest fuj i facet też.......
ALe co do seksu to co? Że tylko my (faceci) to lubimy? :)
Myślę że wy (kobietki) często bardziej, tylko my (faceci) nie krępujemy się o tym rozmawiać :)
najczęściej faceci,którzy głośno mówią,to się przechwalają i dla podniesienia swojego ego zaliczają każdą,a tu nie o to chodzi,sztuką jest mieć jedną i umieć ją zaspokoić i być jej wierną...
Widzisz moja droga, trzeba rozróżnić "przechwalają" od "rozmowy".... Drugą sprawą jest to że nie każdy facet lubi jak to mówisz zaliczać, są faceci co uwielbiają adorować tą jedną jedyną, rozpieszczać ją.......a nagrodą dla niego jest to jak widzi że ona to uwielbia i nie wykorzystuje .................... i liczy się tylko on .... :)
nie znam takich facetów,zawsze kiedyś ktoś wymieni taką na lepszy i młodszy model.A przysięga małżeńska to dla facetów nie ma żadnego znaczenia,jak tylko wyjadą zagranicę,to nie wytrzymują celibatu.Nie znam żadnego faceta,który wytrzymałby na dłuższą metę w celibacie.Prędzej kobieta poświęci się dla swojego ukochanego,niż facet...to tyle...ale może jestem rozgoryczona,bo jestem rozwiedziona,a wątek,który piszę,to mój osobisty,który przeżyłam i dlatego myślę tak,a nie inaczej,bo my kobiety głupie jesteśmy,wieczne romantyczki,ufamy,wierzymy,poświęcamy się,naskakujemy wam, i za przeproszeniem z g...zostajemy.Po ślubie facet się w ogóle nie stara.Nie powinniśmy też idealizować swojego wybranka,bo nigdy go nie naprawimy,po ślubie będzie jeszcze gorzej...to tyle,rozpisałam się...
No cóź mi powiedzieć. Nie chcę Cię przekonywać na forum że jest inaczej ( przynajmiej czasami ).
Rozgorycznenie......... minie z czasem, polecam troszkę wiary w siebie i innych ale też ............ (niestety) ....... ograniczone zaufanie ....

Również gorący romans........ może dobrze wpłynąć na wiosenkę ..... w "swoim otoczeniu" :)
Alex,niestety kobiety,które szukają tylko romansu-inaczej mówiąc:sexu,to wszyscy mówią na nie dziwki,bo kobieta,to tak,jak wy faceci,którzy sobie tak poczynacie,nigdy nie jest usprawiedliwiona,wam facetom wszystko uchodzi na sucho,bo facet...zresztą jestem zwolenniczką bycia z jednym partnerem,a nie skakania z kwiatka na kwiatek,to nie w moim stylu...
Chyba źle się zrozumieliśmy......... . Widzisz, często "patrzycie" na to co pomyślą inni, znajomi, sąsiedzi itp.
Czasami warto pomyśleć o sobie, olać zdanie postronnych.
Piszę to ze swojego doświadczenia........
niestety większość kobiet nawet jeśli im to odpowiada,taki układ,to się angażuje,no i jest problem potem.To nie dla mnie,ja wolę wiedzieć na czym stoję,a nie żyć w niepewności...
Tu przyznam Ci rację. W tym przypadku, zaangażowanie i niepewność ......
Lepiej nie mieć nic , niż coś na niby....
Wszystko jest iluzją;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Zawsze można sobie wmawiać że samemu jest ok :)
do góry