Widok
Widzisz moja droga, trzeba rozróżnić "przechwalają" od "rozmowy".... Drugą sprawą jest to że nie każdy facet lubi jak to mówisz zaliczać, są faceci co uwielbiają adorować tą jedną jedyną, rozpieszczać ją.......a nagrodą dla niego jest to jak widzi że ona to uwielbia i nie wykorzystuje .................... i liczy się tylko on .... :)
nie znam takich facetów,zawsze kiedyś ktoś wymieni taką na lepszy i młodszy model.A przysięga małżeńska to dla facetów nie ma żadnego znaczenia,jak tylko wyjadą zagranicę,to nie wytrzymują celibatu.Nie znam żadnego faceta,który wytrzymałby na dłuższą metę w celibacie.Prędzej kobieta poświęci się dla swojego ukochanego,niż facet...to tyle...ale może jestem rozgoryczona,bo jestem rozwiedziona,a wątek,który piszę,to mój osobisty,który przeżyłam i dlatego myślę tak,a nie inaczej,bo my kobiety głupie jesteśmy,wieczne romantyczki,ufamy,wierzymy,poświęcamy się,naskakujemy wam, i za przeproszeniem z g...zostajemy.Po ślubie facet się w ogóle nie stara.Nie powinniśmy też idealizować swojego wybranka,bo nigdy go nie naprawimy,po ślubie będzie jeszcze gorzej...to tyle,rozpisałam się...
No cóź mi powiedzieć. Nie chcę Cię przekonywać na forum że jest inaczej ( przynajmiej czasami ).
Rozgorycznenie......... minie z czasem, polecam troszkę wiary w siebie i innych ale też ............ (niestety) ....... ograniczone zaufanie ....
Również gorący romans........ może dobrze wpłynąć na wiosenkę ..... w "swoim otoczeniu" :)
Rozgorycznenie......... minie z czasem, polecam troszkę wiary w siebie i innych ale też ............ (niestety) ....... ograniczone zaufanie ....
Również gorący romans........ może dobrze wpłynąć na wiosenkę ..... w "swoim otoczeniu" :)
Alex,niestety kobiety,które szukają tylko romansu-inaczej mówiąc:sexu,to wszyscy mówią na nie dziwki,bo kobieta,to tak,jak wy faceci,którzy sobie tak poczynacie,nigdy nie jest usprawiedliwiona,wam facetom wszystko uchodzi na sucho,bo facet...zresztą jestem zwolenniczką bycia z jednym partnerem,a nie skakania z kwiatka na kwiatek,to nie w moim stylu...