Widok
Mam już szafę , zamawiałem w firmie gral tak z polecenia bo na forum to chyba głównie firmy od mebli piszą -taka reklama chyba.
Jestem zadowolony - profesjonalnie i nie drogo ,miałem duży wybór materiałów i fachowe doradztwo.-też chyba reklama firmy....
wybrałem system aluminiowy bo teraz jest u nich w cenie tego stalowego
powodzenia przy wyborze firmy.
Jestem zadowolony - profesjonalnie i nie drogo ,miałem duży wybór materiałów i fachowe doradztwo.-też chyba reklama firmy....
wybrałem system aluminiowy bo teraz jest u nich w cenie tego stalowego
powodzenia przy wyborze firmy.
Pozwolę włączyć się do dyskusji. Zobaczyłam wątek szafa i postanowiłam pochwalić firmę, która ostatnio robiła mi szafę do salonu. polecił mi ją znajomy i jestem bardzo zadowolona.profesjonalne wykonanie i podejscie do klienta od początku do końca, a w dodatku niedrogo. ta firma to iszafy. najlepiej wejsc na ich strone i umowic się na wizyte z projektantem, ja tak zrobiłam. wizyta bezplatna. polecam! Maja
Polecam ci się przyjrzeć szafom kamix http://mebsklep.pl/pl/c/Szafy-KAMIX/977/1/phot . Wybierasz rodzaj korpusu, wyposażenie wnętrz a nawet fronty. Według mnie każdy może w ten sposób stworzyć unikalną szaf e pod siebie.