Widok
szczeniaki oddam
szczeniaki oddam
oddam w dobre ręce szczeniaki.8 sztuk. Matka Amstaf mieszany z Wilczurem.Ojciec młodych Wilczur ale młode podobne do matki i dziadka Amstafa. mogą być przy budzie lub w mieszkaniu mają1miesiąc i 2 tygodnie i są bardzo żywe. tel.600663837
Zobacz ogłoszenie »
oddam w dobre ręce szczeniaki.8 sztuk. Matka Amstaf mieszany z Wilczurem.Ojciec młodych Wilczur ale młode podobne do matki i dziadka Amstafa. mogą być przy budzie lub w mieszkaniu mają1miesiąc i 2 tygodnie i są bardzo żywe. tel.600663837
Zobacz ogłoszenie »
biedulki
moj pies jak wzielam go ze schroniska tez byl taki smutny mial wtedy moze 3miesiace wlasnie ten jego wzrok sprawil ze zabralam ja stamtad chociaz wcale po psa nie przyjechaalam. a teraz pies ma 3lata i jest strasznie wesoly i lgnie do ludzi ale tylko tych ktorych zna a przd nieznajomymi sie chowa.
tym psa tez przydal by sie dobry wlasciciel a nie ktos w rekawiczkach.
ja niestety nie moge bo mam psa i kota i jestem w trakcie budowy domu wiec nie mam warunkow a szkoda bo pieski sliczne i napewno pokochaja nowego wlasciciela
tym psa tez przydal by sie dobry wlasciciel a nie ktos w rekawiczkach.
ja niestety nie moge bo mam psa i kota i jestem w trakcie budowy domu wiec nie mam warunkow a szkoda bo pieski sliczne i napewno pokochaja nowego wlasciciela
przeciez te psy sa w domu, a jak ktos chce trzymac w budzie, to niech trzyma. nikt nikomu nie zabroni! psy wcale nie sa smutne. po czym to niby widac? a ze rekawiczki? a moze ktos ma uczulenie palanci! a wy od razu obrazacie. wezcie sie ogarnijcie. jak wam cos nie pasuje, to zdanie miejcie dla siebie, a nie tu wypisujecie! i tyle