Widok

szczęśiwe zakończenie

Po 1,5 rocznym leczeniu u pani doktór Misiejuk z gabinetu ARTDENT w SOPOCIE uzyskałam nowy piękny uśmiech i radość z profesjonalnego wyleczenia zębów.Kosztowało to nie mało pieniędzy, ale warto było.Pani doktór z dokładnością godną mechanika precyzyjnego czy innego pracownika przemysłu metalowego z jubilerską dokładnością opracowywała wkłady tytanowe, które potem i tak chowała pod koronką, a przecież mogła sobie "odpuśić", bo są niewidoczne.Dbała o szczelność zakładanych koronek, walczyła o jak najlepsze ich wykonanie, kształt i kolor. Po powtórnym leczeniu wszystkich kanałów zębowych, nie mam teraz żadnych bólów martwych zębów ( dotychczas mówiono mi, że martwe zęby mogą pobolewać), dobrze wyleczony kanał zębowy nie daje takich objawów.Wnikliwa higienistka p.Kasia przy oczyszczniu z kamienia wykryła mikroskopijny ubytek za co jestem jej wdzięczna bo spowodowało to blyskawiczne leczenie, a ja wiem, że ona także jest profesjonalistką.Dziękuję również całemu zespolowi z ARTDENT za profesjonalizm i miłą obsługę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pani Danusiu,

Było mi niezmiernie miło przeprowadzić Panią przez ten cały trud leczenia ,można powiedzieć kompleksowego.Była Pani jedną z najbardziej zdyscyplinowanych i zdetrminowanych pacjentek jakie miałam w ostatnich latach ,dlatego też efekty naszej wspólnej pracy są zasłużone i sprawiają radość zarówno Pani ,jak i całemu naszemu zespołowi.
Dziękuję za dobre słowo.Mam nadzieję widzieć Panią uśmiechniętą na wizycie kontrolnej:)
Lek.stom.Agnieszka Misiejuk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry