Widok

szczury w kanalizacji

Dzwoniłam do spółdzielni - miałam wrażenie, że bardziej mnie zbyli obietnicą niż faktycznie podejmą kroki... Mieszkamy w wieżowcu niedaleko Praktikera. Tydzień temu wymieniana rura odprowadzająca od toalety - myśleliśmy, że ze starości, odpryski, popękania, że chemia czyszcząca zrobiła też swoje. Po tygodniu ten sam problem - po obejrzeniu jednak ewidentnie- ślady zębów i szarpane brzegi od wygryzania. Ponoć trutkami wysypanymi w piwnicy przez deratyzatorów nie zwalczy się ich, jeśli siedzą w rurach. Załamka. Ku przestrodze mieszkańców okolicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słuchajcie, z takimi szczurami nie ma żartów i moim zdaniem trzeba się ich jak najszybciej pozbyć. Tez miałem podobny problem, ale szybko rozwiązała go firma DDD Usługi. Zajmują się oni wszelkiego rodzaju dezynfekcjami oraz deratyzacją na terenie Warszawy i okolic i moim zdaniem na prawdę warto powierzyć im to zadanie, ponieważ świetnie sie na tym znają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Slaba reklama jestesmy w Trojmiescie a nie w Warszawie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podpowiadam, można samemu zakupić trutki http://www.sklep.olpest.pl najlepiej w formie kostek i na sznureczku spuścić do kibelka
Jeśli szczury są w rurach zjedzą i po sprawie. Ewentualnie przy rurach wystawić łapkę na myszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lepiej wynająć specjaliste który się ich pozbędzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety, stare budownictwo bedzie zawsze zwiazane nieodzownie z obecnoscia szczurów, zwłaszcza jezeli blok ma zsyp na smieci.

Też mieszkam w starej kamienicy na parterze i szczury to najbliżsi moi sąsiedzi,kanał w korytarzu otwarty,posadzką z pustką pod spodem,idealne miejsce na gniazdo szczurze.Słychać je w nocy,skrobią w ścianę,walą w rurę od kanalizacji,zarządca pomimo wielu pism ma to gdzieś,a my mieszkańcy czujemy się cały czas zagrożeni,masakra jakaś

Niestety, takie są skutki tego, że ludzie wylewają jedzenia do toalet i spuszczaja je rurami. Dla szczurów to czysta uczta, a nie da sie uniknąc tego ze zagnieżdżają sie w starych blokach...