Widok

szerokie obraczki, niewygodne????

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc slyszalam ze szeroki eobraczki sa nie wygodne.... macie jakies o tym opinie?? bo ja zamowilam juz 6 mm i mi sie bardzo podobaja ale boje sie ze beda nie wygodne. slyszalam tez ze lepsze sa od srodka wypukle.. a ale jubiler mi powiedzial ze nie warto robic wypuklych od srodka bo nie mozna ich powiekszac.. juz sama nie wiem

a Wy jakie macie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapewne beda nie wygodne, bo to przecie (jesli o te chodzi) z pol palucha zajmuja...:)--My mamy klasyczne, 5 mm i sa cudne!!!!!

To jest kwestia gustu i przyzwyczajenia, bo my jak wybieraliśmy to słyszeliśmy różne zdania, jedni mówili, że wygodne, inni że nie. Ja osobiście mam zaręczynowy 7mm i w niczym mi nie przeszkadza, a obrączki mamy 8mm i są ok.
my mamy 11 mm, i też się obawiam że nie będą wygodne... hmmm

ja mam szeroką, wypukłą od środka i bardzo sobie chwalę;)

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
a ile ma mm??

my kobiety jesteśmy przyzwyczajone do biżuterii.faceci nie.wydaje mi sie ze im grubsza tym wieksze prawdopodobieństwo odparzenia.palec pod spodem przecież nie oddycha.

My też mamy tradycyjne 5 mm. Są z wierzchu troszkę wypukłe i dzięki temu można się do nich szybko przyzwyczaić, bo z tego co widze u naszych znajomych, to te proste zawsze o coś haczą.

ja ostatnio rozmawiałam z chłopakiem, który cały czas 'bawił się' swoją obrączką tzn. przekładał ją z ręki do ręki, zakładał sobie na kciuk i tak w kółko, zastanawiałam się co on z nią wyrabia, powiedział, że żałuje, że zamówili takie szerokie, bo jest ciężka i niewygodna, denerwuje go szczególnie latem, dlatego ciągle ją zdejmuje albo czasem w ogóle nie zakłada, śmiałam się z niego, że mu obrączka ciąży ale może coś w tym jest

najprosciej chyba przymierzyc,wtedy bedziesz wiedziala czy wygodna czy nie

My mamy 6 mm i zupełnie płaskie. Nic nam nie przeszkadza, są lekkie i prawie ich nie czuć na palcach.
my też mamy 6mm, moja waży prawie 6g, a męża 7g, wcale ich nie czuć, myślę że to kwestia przyzwyczajenia
:)

my mamy 6mm i nie sa wcale niewygodne

nie wiem kto takie bzdury opowiada
mogłabym miec nawet 8mm i byłoby oki

zalezy od modelu obarczki i od palca ...przymierzajcie to bedziecie czuly czy wygodna

ja mam 11 mm i grubosc 1 mm na poczatku moj maz troche narzekal ale szybko sie przyzwyczail do tego stopnia ze nie zauwazyl momentu w ktorym ja zgubił:(ja nie mam zadnych zastrzerzeń:)

anka797 - a co to za chłopak, bo mój mąż tak się bawi, hehe

Nasze mają 6 mm szerokości i są bardzo wygodne.

hehe :))))

mystik cos ci cie myszko pokiełbasiło nie masz 11 mm tylko 6 rybko:)

;)))

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

Ola - ocena (3 odpowiedzi)

Cudowna szkoła, wytłumaczenia i spokojne jazdy. Przeniosłam się z innego osk do Tailor, brałam...

do góry