Widok

szerokie obraczki, niewygodne????

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc slyszalam ze szeroki eobraczki sa nie wygodne.... macie jakies o tym opinie?? bo ja zamowilam juz 6 mm i mi sie bardzo podobaja ale boje sie ze beda nie wygodne. slyszalam tez ze lepsze sa od srodka wypukle.. a ale jubiler mi powiedzial ze nie warto robic wypuklych od srodka bo nie mozna ich powiekszac.. juz sama nie wiem

a Wy jakie macie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapewne beda nie wygodne, bo to przecie (jesli o te chodzi) z pol palucha zajmuja...:)--My mamy klasyczne, 5 mm i sa cudne!!!!!

image

image

To jest kwestia gustu i przyzwyczajenia, bo my jak wybieraliśmy to słyszeliśmy różne zdania, jedni mówili, że wygodne, inni że nie. Ja osobiście mam zaręczynowy 7mm i w niczym mi nie przeszkadza, a obrączki mamy 8mm i są ok.
my mamy 11 mm, i też się obawiam że nie będą wygodne... hmmm

My też mamy tradycyjne 5 mm. Są z wierzchu troszkę wypukłe i dzięki temu można się do nich szybko przyzwyczaić, bo z tego co widze u naszych znajomych, to te proste zawsze o coś haczą.

image
image
Przeciez tylko milimertr szersze niz Twoje.
image

ja mam szeroką, wypukłą od środka i bardzo sobie chwalę;)

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
a ile ma mm??

my kobiety jesteśmy przyzwyczajone do biżuterii.faceci nie.wydaje mi sie ze im grubsza tym wieksze prawdopodobieństwo odparzenia.palec pod spodem przecież nie oddycha.

image
ja ostatnio rozmawiałam z chłopakiem, który cały czas 'bawił się' swoją obrączką tzn. przekładał ją z ręki do ręki, zakładał sobie na kciuk i tak w kółko, zastanawiałam się co on z nią wyrabia, powiedział, że żałuje, że zamówili takie szerokie, bo jest ciężka i niewygodna, denerwuje go szczególnie latem, dlatego ciągle ją zdejmuje albo czasem w ogóle nie zakłada, śmiałam się z niego, że mu obrączka ciąży ale może coś w tym jest

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
najprosciej chyba przymierzyc,wtedy bedziesz wiedziala czy wygodna czy nie

My mamy 6 mm i zupełnie płaskie. Nic nam nie przeszkadza, są lekkie i prawie ich nie czuć na palcach.
my też mamy 6mm, moja waży prawie 6g, a męża 7g, wcale ich nie czuć, myślę że to kwestia przyzwyczajenia
:)

image
image
my mamy 6mm i nie sa wcale niewygodne

nie wiem kto takie bzdury opowiada
mogłabym miec nawet 8mm i byłoby oki

zalezy od modelu obarczki i od palca ...przymierzajcie to bedziecie czuly czy wygodna

imageimage
ja mam 11 mm i grubosc 1 mm na poczatku moj maz troche narzekal ale szybko sie przyzwyczail do tego stopnia ze nie zauwazyl momentu w ktorym ja zgubił:(ja nie mam zadnych zastrzerzeń:)

image
anka797 - a co to za chłopak, bo mój mąż tak się bawi, hehe

image
Nasze mają 6 mm szerokości i są bardzo wygodne.

image
hehe :))))

image
image
mystik cos ci cie myszko pokiełbasiło nie masz 11 mm tylko 6 rybko:)

;)))

imageimage
my mamy szerokie obrączki i zapewniam Cię że z****iście wygodne!!!:) a jak wyglądają:)!!!

imageimage
sorry faktycznie :) mam szec a chcialam napisac ze mam szesc ale nawet jedenascie by mi nie przeszkadzalo tylko cos mi sie ta mys skrocila hi,hi

image
ma na imię Karol, poznałam go na imprezie u znajomych:)

image
[/url]
to nie mój mąż :) ale było blisko - mam nadzieję, że sie w końcu przyzwyczai

image
na pewno:) oby tylko obrączka mu przeszkadzała w małżeństwie:)

image
[/url]
My też zamówiliśmy na morenie szerokie obrączki moja 5mm a przyszłego mężulka 7mm, płaskie grube na 1 mm i mam nadzieje, że będą wymarzone

image
jak wygladaja obraczki 11mm:)))) no my mamy 6 mmm i dzis odbieramy:))
my z mezem mamy 6 mm obraczki i nieprzeszkadzaja Nam...tylko wkurza mnie czasami ti,ze jak jest cieplo to mi palec puchnie i obraczka mi sie wpija w palec ;/

Chciałam was ostrzec o noszeniu za ciasnej obrączki, moja teściowa nosząc przez 30 lat (nie zdejmując lub rzadko)nabawiła sie jakiegoś guza na palcu od wewnętrznej strony.... fakt ze to jest jej wina bo powinna sobie powiekszyc
my tez mamy plaskie sa sliczne ale palec sie odparza i musze sciagac na noc :-(

image

image
20 lipca 2007
My mamy 5mm ale moja zdaje się być za luźna. Problem w tym,że nie mogę jej zwęzic, bo mamy dwukolorowe i mogłaby zostać ślad a z drugiej strony tez mi puchną palce i boję sie, że np. w ciąży była by zbyt ciasna. poza tym dzięki temu że przesuwa mi się na palcu (ale nie spada, bo mam kostkę szerszą) to mi się palec nie odparza.

ja przytyłam i moja jest ciasna ale z powodzeniem moge ja jeszcze sciagnac

a tak na marginesie wole ciasna niz za luxna
Bart mojego M. zgubił za luźna a moja nie spadnie mi nawet jak pływam w morzu czy jeziorze

my mamy 8 mm tytanowo - złote od adama Hadrysia, kupowane przez internet. są płaskie i dopasowane nie ściagamy, bo bardzo dobrze sie je nosi, tylko czasami sprawdzam czy przypadkiem jej nie zgubiłam, bo wcale jej nie czuje. Nie przeszkadza mi ani jej szerokość 8 mm ani grubość 1mm.

image
image
hej,ja mam szeroka obraczke i gruba,i jest bardzo wygodna,nosze ja wszedzie i nie sprawia zadnego problemu
nooo my mamy 11 mm i sa cudne i wygodne :))
mojemu mezowi tez sie je dobrze nosi :))

image
image
sadze ze po jakims czasie te szerokie daja o sobie znac ja mam 5 mm dosc ciezka 6 gr nosze ja razem z pierscionkiem zareczynowym lacznie mam na palcu z 8 mm raczej nosze non stop ale zdazaja sie dni ze mnie strasznie wnerwiaja i zciagam bo palec sie odpaza
image

Uploaded with ImageShack.us
Nisia masz foto obraczki na łapce? strzasznie mnie ciekawi jak to wyglada...

my mamy 6 mm i sa super :)))

image
na lapce jeszcze nie mam, pewnie od fotografa beda, jak tylko beda to wkleje :)
moze zaraz sprobuje wkleic foto katalogowe :)

image
image
image

image
image
jak zwykle zamala fotka mi wyszla, nigdy nie wiem jak powiekszyc :(((

image
image
My mamy 6 mm i powiem ze troche mi si ezassała obraczka-mi akurat troche palce puchna w lato wie mam nadzieje,ze to chwilowy problem.Nosze wiec na lewej rece obraczke,mąż zreszta też ma ten problem.
Nasze wygladaja tak:
http://www.wec.com.pl/product.php/1,21/639/Obraczki-z-kolekcji-Stelmach-model-116.html

image
bardzo wygodne,bo mamy takie

Nie przeprasam za bledy
do Zuzi jr ja mam tez dwu kolorowe takie jak te http://www.wec.com.pl/product.php/1,21/29/LAZUR-L-26-dwa-kolory-zlota.html
i poszerzalam swoja ostatnio o dwa rozmiary i nie ma sladu po zmianie rozmiaru obraczka wyglada rewelacyjnie
image

Uploaded with ImageShack.us

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...

do góry