Widok

szewc od cholewek

bardzo proszę o pomoc!
podajcie mi namiary na dobrego cholewkarza, chciałabym zamocować gumki na obuwiu które mi spada z pięty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej kiedyś wiem że był w Gdyni Chylonia, bym musiała zobaczyć czy jeszcze to istnieje, najwyżej jutro napiszę i podam adres
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
dzięki a może ktoś posiada namiary bliżej gdańska
kajagdynia jak możesz to podaj namiary na tego szewca z Gdyni... mi na pewno się przyda:)
w Gdyni przy ulicy Śląskiej jest kaletnik, koleżanki korzystały i były zadowwolone, no mi tez niegłupio buty zrobił - miałam ściachane czuby-podkleił je od dołu i z przodu zakleił jakims tworzywem. Nie widać:)
gdynianka- ten szewc jest na ul. Chylońskiej lub zamenhofa od strony zjezdzania z morskiej. tam teraz solarium Hawana otworzyli, w tym samym budynku tylko z tyłu. nie wiem jak inaczej wytlumaczyc;/
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
A dobry szewc w Sopocie?
image

HappyMum :))))
C.H. ALFA GDAŃSK przymorze tam młode chłopaki pracują bardzo szybko robią buty na poczekalni mówią w 15 min a buty są za 5min nie wiem jak oni to robią ale fleki długo się trzymają i ładnie wyglądają.Wadą są ceny ale jeśli ktoś chce mieć szybko dobrze to polecam
Polecam szewca na ul. Aldony we Wrzeszczu. Zwężałam tam cholewki - niewidoczne szycie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Czy ktoś mógłby podać namiar - adres i TELEFON do
cholewkarzy w Gdańsku (zwężanie cholewek)
Również do tego szewca na Aldony?
Ponawiam prośbę ->Czy ktoś mógłby podać namiar - adres i TELEFON do
cholewkarzy w Gdańsku (zwężanie cholewek)
Również do tego szewca na Aldony?
Szewc an ulicy Aldony był bardzo dobry, taki starszy Pan, z rzemiosłem sprzed wojny. JA z kolei rozszerzałam chyba ze 6 par kozaków (cholewki). Niestety Pan zmarł, a zakład jest zamkniety. Szkoda.

Inne tematy z forum Moda i uroda

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (98 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

Medycyna estetyczna na wciągnięcie skóry? (24 odpowiedzi)

W telegraficznym skrócie: była ciąża i duże tycie, walka hormonów potem dość skuteczna kuracja...

do góry