Widok

szkoda kasy

Paskudna rywalizacja między uczniami systematycznie podsycana przez nauczycieli. Częste zmiany wśród nauczycieli, młodych i niedoświadczonych. Łatwo jest się chwalić wynikami, przyjmując tak wyselekcjonowane dzieci. Wyniki są efektem pracy rodziców z dziećmi , a nie wynikiem poziomu nauczania w szkole.
Moja ocena
poziom nauczania: 4

zajęcia dodatkowe: -

wyposażenie: 3

bezpieczeństwo: 4

ocena ogólna: 4

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 5
I nikt nie każe rodzicowi pracować za dziecko. No, ale jeśli rodzic jest, po pierwsze nad ambitny i koniecznie jego dziecko musi mieć lepiej zrobione od innych, a po drugie, chce wyręczać swoje dziecko zamiast uczyć je samodzielności i dobrej organizacji pracy, to jego(rodzica) problem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nauczyciele odchodzą, bo nie wytrzymują psychicznie presji dyrektorki.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo jestem ciekawa jak wyglądało to wszystko w tym roku, bo wątek śledzę i zastanawiam się czy dziecka nie posłać do GAG właśnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
uwaga przeczytajcie lepiej to o dyrektorce tej szkoły:

http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/1,35636,2985853.html

To wstyd, że nasze dzieci mają do czynienia z oszustką
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

widzieliście jak tam wyglądają toalety? - tragedia
tak samo sala gimnastyczna
ze stołówką też - nie jest lepiej, bo jej właściwie nie ma, a dzieci jedzą w barku szkolnym, każda klasa o innej godzinie, bo się nie mieszczą
ponadto wszawica w szkole
i dużo innych niedociągłości
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta kobieta nie jest dyrektorką w żadnej z Gdańskich Szkół Autonomicznych. A Pani numer IP dalej widać i już wiadomo, że była Pani pracownikiem (albo nadal jest) Sopockiej szkoły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie z Gdańskiej placówki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja już mam dość pracy tam. To co się wyprawia to wyzysk pracowników. Długo tam już nie wytrzymam - tak jak większość pracowników. Widzieliście jaka tam rotacja? Nie znam miejsca, gdzie pracownicy byliby tak nieszanowani. Odradzam zarówno wysyłania tam dzieci jak i zatrudnianiu się w tej szkole.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry