Widok

szkoła podstawowa nr 80 - poproszę opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poproszę o opinie. Jak wyglada poziom nauczania I opieka w zerówce I klasach początkowych. Jaka jest opieka świetlicowa. Polecacie tą szkołę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hoopp
Do szkoly tej uszczeszczal moj maz, bylo to troche lat tem co prawda ale szkola jest jedna z lepszych w Gdansku, widzialam plac zabaw - nowyi piekny, swietlica, klasy podobno sa naprawde na wysokim poziomie - kolezanka pracuje w tej nastepnej szkole obok.
moj syn chodzi tam do zerowki. jestem zadowolona. fakt jest tam troche wyzszy poziom ale to lepiej dla dzieci. ja polecam.
Ile dzieci jest w grupach? Jest świetlica wydzielona tylko dla klas zerowych?
może dziś ktoś więcej podpowie...
wedania miałam ostatnio praktyki studenckie a 80 tce :) poza tym to MOJA szkoła do której chodziłam 8 lat także ja polecam z perspektywy ucznia jak i nauczyciela:
Szkoła wyremontowana
Nowy Plac zabaw
Dwie świetlice : jedna dla klas początkowych, druga dla klas IV-Vi
wszystko zależy od klasy a dokładniej od nauczyciela prowadzącegp. Porównanie mam odnosnie nauczania w klsie 1. W SP80 są "do tyłu" w nauce literek w porównaniu z "79" W SP79 są 3 świetlice.Ale za to w SP80 jest plac zabaw, czego jeszcze nie ma w SP79
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Organizacja i poziom nauczania w kl O zdecydowanie jest lepszy w szkole sąsiedniej czyli 79.Mam porównanie ,bo córka chodzila 2 lata temu do 80 ,a syn teraz do 79. I panie w 79 zdecydowanie milsze i bardziej komunikatywne. polecam. A i świetlica oddzielna dla klas O.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

gdzie chodzicie do stomatologa? (13 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Słupska 63 (7 odpowiedzi)

Apartamenty powstają na Przymorzu, przy mało ruchliwej uliczce, z której korzystają głównie...

do góry